Lucia Lauková Správy

Víkendové podujatia v Nitre: Poteší GARÁŽOVÝ výpredaj aj Bazárik oblečenia

Pred nami je druhý aprílový víkend. Aké podujatia ponúkne Nitra?

Ilustračný obrázok k článku Víkendové podujatia v Nitre: Poteší GARÁŽOVÝ výpredaj aj Bazárik oblečenia
19
Galéria

Garážový výpredaj Nitra

sobota, 13. apríla od 9.00 do 14.00, priestranstvo pri Fatranskej škole

Víkend odštartuje Garážový výpredaj. Konať sa bude v sobotu od 9.00 do 14.00 hodiny na priestranstve pri Fatranskej škole. Pravidelne sa ho zúčastňujú desiatky predajcov s rozličným tovarom za výhodné ceny.

Brigáda v Aleji na Prameni

sobota a nedeľa 13. a 14. apríla, obytná štvrť Prameň, vstup z Pramenistej u­lice

Cez víkend sa môžete zapojiť do úpravy komunitnej záhrady Alej na Prameni. Pomôcť budete môcť so zapracovaním kompostu, mulčovaním záhonov či vyčistením náletových drevín. V sobotu bude brigáda od 9.00 h celý deň, v nedeľu od 14.00 h.

Prečítajte si tiež

Bazárik oblečenia

sobota, 13. apríla od 10.00 do 15.00, Paletka beer.cafe, Cabajská 1243/4A

Bazár ponúkne použité, ale aj nové kúsky oblečenia, topánky, letné, zimné veci, z každého rožku trošku, tak isto aj rôzne značky a konfekčné veľkosti. Vstup je zdarma.

Jarné tajomstvá pravekej hory

sobota, 13. apríla od 14.00 do 20.00, Zoborské vrchy

V sobotu môžete vyraziť na prvú tohtoročnú bezplatnú prehliadku v rámci cyklu Potulky mestom pešo alebo na bicykli: „S batohom po nitrianskych kopcoch“. Sprevádzať bude Matej Šiška. Začiatok bude o 14.00 h pri altánku na rázcestí pred Špecializovanou nemocnicou sv. Svorada. Pôjde sa po trase: altánok – žltá turistická značka – Tri duby – hradisko Zobor – Pyramída a po modrej značke späť.

Koncert filmovej hudby

sobota, 13. apríla od 19.00 do 20.30, Nitrianska galéria

Zaznejú ikonické skladby, vrátane tých z filmu A Star is Born, kúzelné „Somewhere over the Rainbow“ a nezabudnuteľné melódie z La La Land. Nezabudnuteľný Joe Hisaishi Medley, melódia „A Thousand Years“ zo Twilight, epický Game of Thrones Ost a dobrodružná skladba z Pirates of the Caribbean s názvom „He's A Pirate“. Posledným vrcholom bude pôvabná Princess Mononoke s „The Legend of Ashitaka“. To všetko vytvorí neopakovateľný zážitok pre všetkých milovníkov filmovej hudby. Hrajú: Angelina Kydora, Boseong Cho, Lucia Harvanová.

Rock Night s FORUM

sobota, 13. apríla od 20.00 do 21.00, Frankie Rock Club

V sobotu večer sa môžete tešiť na rockovú noc. Milovníkov tohto žánru poteší kapela FORUM v zložení – Igor Machata (gitara, vokály), Vlado Volák (gitara, spev), Aldo Tarina (bicie, spev), Janko Škorec st. (gitara, spev) a Roman Bihunec (basa).

Burza exotov a Farmárske trhy

nedeľa, 14. apríla od 4.00 do 10.00, výstavisko Agrokomplex

Nedeľa ponúkne obľúbenú Burzu exotov, hydiny, králikov, holubov a doplnkového tovaru pre chovateľov. Súčasťou budú aj Farmárske trhy. Vjazd pre predajcov do priestoru burzy je povolený od 4.00 hod. cez bránu B3, od 5.30 cez bránu B2 Burza je pre verejnosť otvorená od 4.30 do 10.00 hod., cez hlavný vstup.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM