Lucia Lauková Rôzne Správy

VIDEO: Zábava na účet Aeromobilu, komik si uťahuje z nitrianskeho lietajúceho auta

Čínsky komik, si vo svojej šou zobral na mušku lietajúce autá. Komentár sa ušiel aj tomu zo Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Zábava na účet Aeromobilu, komik si uťahuje z nitrianskeho lietajúceho auta
Zdroj: youtube

Komik Ronny Chieng počas svojej zábavnej šou zaostril na lietajúce autá. Na mušku si zobral lietajúce taxíky od spoločnosti Uber či lietajúce auto spoločnosti Kitty Hawk. Na rad prišlo aj lietajúce auto z dielne Štefana Kleina z Nitry.

Tento slovenský vynález komik nešetril, prvá poznámka padla hneď pri slovách „Slovenská spoločnosť odhalila…“, na čo Ronny Chieng povedal: „Nie, ospravedlňujem sa do toho ja nejdem. Nechcel by som sa dostať ani do obyčajného slovenského auta, nieto do slovenského lietajúceho auta,“ komentuje slovenský vynález komik.

„Ak by ste sa ma opýtali, na akej technológii Slovensko pracovalo, povedal by som, čo ja viem, ovce?“ hovorí vo videu Ronny Chieng. Po pokračovaní videa, dodal, že je to super, ale že to podľa neho nie je lietajúce auto, ale proste lietadlo.

Satirická poznámka venovaná slovenskému prototypu lietajúceho auta však nenechala viacerých divákov chladnými. Vtip na účet Slovenska sa nie podľa všetkých vydaril. V komentároch odkazujú komikovi, že poznámka o Slovensku len dokazuje jeho neznalosť.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM