Lucia Lauková Hokej

VIDEO: Majstri v príprave nezaháľajú. Hokejisti HK Nitra sa chopili pneumatík

Príprava na sezónu si vyžaduje poriadne tréningy. Svoje o tom vedia aj úradujúci majstri Slovenska. V HK Nitra nechcú nič nechať na náhodu a na tréningoch poriadne zaberajú.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Majstri v príprave nezaháľajú. Hokejisti HK Nitra sa chopili pneumatík
Zdroj: Facebook

Pod taktovkou trénerskej dvojice Andrej Kmeč – Dušan Milo pokračuje letná príprava nitrianskych hokejistov. Tá zatiaľ prebieha na suchu. Podobné tréningové jednotky si musia hokejisti odmakať predtým ako nastúpia na ľad. To podľa slov riaditeľa klubu Miroslava Kováčika bude záležať aj od toho, ako dlho potrvá rekonštrukcia na štadióne. Hokejistov, však vidí na ľade najneskôr do 25. júla.

Letnú drinu za obhajobou titulu odštartoval HK Nitra 23. mája. Na novú sezónu sa šampióni poctivo pripravujú. Dôkazom toho je aj video, ktoré zverejnil HK Nitra na svojom FB profile . Športovci makajú ako stroje. Do predsezónnej prípravy zaradili aj cviky s pneumatikami. Takýto silový tréning dá aj našim hokejistom poriadne zabrať.

Okrem toho si klub pre fanúšikov a hráčov v predsezónnom období pripravil niekoľko zaujímavých aktivít. Jednu z nich už má slovenský majster za sebou. Spoločne s fanúšikmi vyniesli na Pyramídu pohár Vladimíra Dzurillu.

Foto: ilustračné

VIDEO: Majstri v príprave nezaháľajú. Hokejisti HK Nitra sa chopili pneumatík
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM