Lucia Lauková Šport

VIDEO: Majster Európy ukázal ako sa rúbe drevo, v Nitre predviedol skvelú šou!

Sekera či píla, v rukách majstra Európy Martina Komárka neostal žiadny kus dreva celý. Chlapskú silu a skvelú šou predviedli v Nitre športoví drevorezbári.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Majster Európy ukázal ako sa rúbe drevo, v Nitre predviedol skvelú šou!
Foto: Lucia Lauková / Zdroj: Dnes24.sk

Na nitrianskom výstavisku Agrokomplex odštartoval 27. septembra 20. ročník medzinárodného veľtrhu Lignumexpo – Les 2016. Jeho súčasťou je aj drevorúbačská show Martina Komárka – Stihl Timbersports.

Skupina troch profesionálov z Českej republiky, na čele s majstrom Európy Martinom Komárkom, si zmerala sily v šiestich disciplínach. Uši najviac potrápi disciplína hot sow, pri ktorej sa používa špeciálna píla s výkonom 62 koní a váhou takmer 30 kilogramov.

Pozerať sa na čo jednoznačne mali muži, ktorí si niektoré disciplíny mohli vyskúšať aj na vlastnej koži, ale na svoje si prišli aj dámy. Vo videu si môžete pozrieť niektoré zo súťažných disciplín. Naživo si budete môcť tento zážitok vychutnať do konca výstavy na Agrokomplexe v Nitre v čase od 11.00 do 13.00 a od 15.00 do 17.00 hodiny na terase Pavilónu F. V posledný deň výstavy 30. septembra uvidia návštevníci toto rezbárske umenie v čase od 9.00 do 11.00 a od 13.00 do 14.00 hodiny. Vstupné na výstavu je 6 eur, po zľave 3 eurá.

Video: Lucia Lauková / Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM