Lucia Lauková Správy

Veľtrh Nábytok a bývanie: V Nitre sa zíde vyše 400 vystavovateľov zo 7 krajín

Na nitrianskom výstavisku sa bude konať ďalší ročník obľúbeného veľtrhu Nábytok a bývanie. Návštevníkom bude novinky prezentovať viac ako 400 vystavovateľov.

Ilustračný obrázok k článku Veľtrh Nábytok a bývanie: V Nitre sa zíde vyše 400 vystavovateľov zo 7 krajín
9
Galéria
Zdroj: TASR

V poradí 27. medzinárodný veľtrh nábytku a bytových doplnkov, dizajnu a architektúry priláka pod Zobor viac ako 400 vystavovateľov zo siedmych krajín sveta. Podtitulom tohto ročníku veľtrhu Nábytok a bývanie je Domov s technikou i prírodou, alebo bývanie podľa individuálnych potrieb človeka.

Novinky zo sveta bývania si v Nitre budete môcť pozrieť počas šiestich dní od 7. do 12. marca. Priestor dostane aj výstava Fórum dizajnu, ktorá oslávi svoj jubilejný 20. ročník.

Výstavná plocha veľtrhu bude 24 000 m2. Ako nám prezradil Martin Lužbeták, vedúci oddelenia marketingu a komunikácie Agrokomplexu v Nitre, počet očakávaných návštevníkov je viac ako 70-tisíc. Vstupné v prvý deň výstavy, teda v utorok 7. marca, je 7 eur. V ostatné dni sa platí vstupné 5 eur. Vstupné zľavnené je vo výške 2,50 eur.

Veľtrh Nábytok a Bývanie bude obohatený aj o odborné podujatia a diskusné fóra, ktoré odrážajú najaktuálnejšie témy nábytkárskeho priemyslu, ako aj o sprievodné podujatia pre širokú verejnosť.

V galérii si pozrite, ako to vyzeralo na nitrianskom veľtrhu Nábytok a bývanie minulý rok!

Foto: ilustračné

Zdroj: Agrokomplex, Nitra
Výstava Nábytok a Bývanie pod Zoborom: 450 vystavovateľov zo 6 krajín, medzi nim
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM