Lucia Lauková Futbal

Veľký úspech našich futbalistov: K víťazstvu im zagratulovali poslanci aj primátor

Futbaloví hráči FC Nitra do 19 rokov zvíťazili v zápase o Superpohár 2016 s rovesníkmi z AC Sparta Praha. Našim chlapcom zagratulovali poslanci a primátor mesta Nitry.

Ilustračný obrázok k článku Veľký úspech našich futbalistov: K víťazstvu im zagratulovali poslanci aj primátor
Zdroj: Dnes24.sk

K víťazstvu tímu U19 FC Nitra, pred začatím zasadnutia mestského zastupiteľstva 23. júna, zagratuloval primátor mesta Nitry a všetci prítomní poslanci. Po ôsmych rokoch priniesli futbaloví dorastenci FC Nitra majstrovský titul opäť pod Zobor. Získaním titulu si vybojovali účasť v Česko – Slovenskom pohári.

V súboji s rovesníkmi o superpohár 7. júna na štadióne Národného tréningového centra v Senci porazili futbalisti U19 FC Nitra víťaza ČR AS Sparta Praha.

Slová trénera Michala Kuruca, ktoré povedal pre FC Nitra sa naplnili a zlatí chlapci priniesli do Nitry víťazstvo „Sparta je značka a veľká motivácia pre chlapcov. Určite sa nestiahneme dozadu. Budeme hrať to, čo hráme celý rok. Náš herný prejav platil aj na súperov na turnaji vo Švajčiarsku. Našou snahou bude vnútiť súperovi náš spôsob hry,“ povedal Kuruc.

U19: FC Nitra – AC Sparta Praha 4 : 1

Zostava FC Nitra: Šípoš – Ďurek, Križan, Szalay, Šurnovský, Szabo, A. Fábry, Záhon, Homola, Kuník, Balaj. Náhradníci: Debnár – Gužík, Spod, Kubica, Pavúk, M. Fábry, Fabiš.

Veľký úspech našich futbalistov: K víťazstvu im zagratulovali poslanci aj primát
3
Galéria
Naši zlatí chlapci úspešní v boji o superpohár: Poradili si aj s tímom AC Sparta
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM