Lucia Lauková Správy

Veľké nočné pátranie v okolí Nitry: Nezvestnú Máriu sa stále nepodarilo nájsť, FOTO

28-ročná Mária odišla z domu v sobotu večer. Jej stopa sa končí pri rieke Nitra. V noci viaceré miesta prehľadávala polícia aj dobrovoľníci.

Ilustračný obrázok k článku Veľké nočné pátranie v okolí Nitry: Nezvestnú Máriu sa stále nepodarilo nájsť, FOTO
10
Galéria

Mária zo Šurianok odišla z domu v sobotu 6. januára večer a už sa nikomu neozvala. Jej auto našli na druhý deň odstavené pri rieke Nitra neďaleko obce Výčapy-Opatovce. Rodina preto zalarmovala políciu a nahlásila nezvestnosť ženy.

Do pátrania sa okrem polície zapojili aj mnohí dobrovoľníci. Prehľadávali okolie Nitry a Lužianok.

Prečítajte si tiež

„Naši pátrači spolu s dobrovoľníkmi a psovodmi z Rescuers Slovakia, pátrali od 22:00 do zhruba 2:00 hod. rannej, avšak ani napriek veľkej snahe sa nezvestnú Máriu doposiaľ nepodarilo nájsť,“ uvádza Pohotovostný pátrací tím.

Pátrania sa zúčastnilo zhruba 20 pátračov a dobrovoľníkov, vrátane šiestich psovodov a tiež množstvo dobrovoľníkov z organizácie Záchranný Systém Slovensko. Po nezvestnej polícia naďalej intenzívne pátra.

„Menovaná je vysoká cca 164 cm, má ryšavo – hnedé vlasy po plecia, výrazné modré oči a viditeľné pehy. V čase odchodu mala oblečené čierne legíny, biely sveter, tričko bez bližšieho popisu,“ priblížila polícia.

„Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe môžete oznámiť na najbližší útvar polície, alebo na tiesňovú linku č. 158, alebo na tel. č. 0961 30 3370–71 prípadne do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj,“ vyzýva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Veľké nočné pátranie v okolí Nitry: Nezvestnú Máriu sa stále nepodarilo nájsť
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM