Rastislav Búgel Samospráva

Veľká rekonštrukcia ciest na Klokočine: Opravy na Kmeťovej môžu obmedziť dopravu!

V týchto dňoch prebieha rozsiahla rekonštrukcia niekoľkých úsekov Kmeťovej ulice na Klokočine. Okrem obmedzení pre motoristov môže spôsobiť k meškaniu spojov MHD.

Ilustračný obrázok k článku Veľká rekonštrukcia ciest na Klokočine: Opravy na Kmeťovej môžu obmedziť dopravu!
Foto: Rastislav Búgel

Rozsiahla rekonštrukcia vozovky prebieha v týchto dňoch na Kmeťovej ulici na sídlisku Klokočina. Opravy sa dotkli dvoch úsekov cesty. Prvý sa nachádza medzi Hviezdoslavovou triedou a Jedlíkovou ulicou. Druhý rekonštruovaný úsek sa nachádza medzi Bizetovou a Partizánskou ulicou. Ako informoval nitriansky autobusový prepravca, môže nastať meškanie spojov MHD číslo 2, 4, 6, 7, 9, 10, 17, 22, 24 a 32.

Obmedzenie pri dobíjaní

„Dotknuté linky budú premávať bez zmeny trasy, môže však na nich dochádzať k meškaniu spojov. Dôvodom je dočasné zamedzenie vjazdu do obratísk (autobusy sa budú otáčať na náhradných miestach) ako aj samotný prejazd autobusov staveniskom,“ informuje Arriva Nitra. Rovnako bude mierne obmedzené aj dobíjanie čipových kariet spoločnosti v pristavovaných autobusoch. „V termíne od 25.11.2013 do odvolania (minimálne do 29.11.2013) nebude na Kmeťovu ul. v dopoludňajších hodinách pristavovaný autobus na dobíjanie kariet,“ informuje nitriansky autobusový prepravca.

Obmedzenia pre šoférov

Aj pre vodičov automobilov platia na daných úsekoch mierne obmedzenia. Rýchlosť je obmedzená na 30 km/h. Plynulosť cestnej premávky zabezpečuje prenosné dopravné značenie.

Rekonštrukcia Kmeťovej
8
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM