Správy

V novom nákupnom centre v Nitre finišujú práce: Otvoriť chcú o pár týždňov, FOTO

Nákupné centrum pri rieke sa pripravuje na svojich prvých návštevníkov. V interiéri prebiehajú dokončovacie práce.

Ilustračný obrázok k článku V novom nákupnom centre v Nitre finišujú práce: Otvoriť chcú o pár týždňov, FOTO
6
Galéria
Zdroj: PROMENADA Living Park

Obchodné centrum, ktoré je súčasťou komplexu Promenada Living park, by mali otvoriť na jar 2022. Nedávno prostredníctvom sociálnej siete informoval developer, že do otvorenia ostáva pár týždňov.

Konkrétny termín zatiaľ manažérka centra Petra Pupák Waldnerová nekonkretizovala. „Oficiálny termín otvorenia si ešte na chvíľu necháme pre seba, ale našim zákazníkom ho budeme včas komunikovať prostredníctvom kampane, ktorej prvú fázu spustíme začiatkom marca,“ prezradila manažérka centra.

Podľa slov Waldnerovej prebiehajú v interiéri dokončovacie práce. Svoje priestory pripravujú aj jednotlivé prevádzky. Na dvoch podlažiach má byť 100 obchodov. Okrem predajní má byť v nákupnom centre aj 20 reštaurácií a kaviarní.

Námestie aj ihrisko

„Práce v exteriéri sú taktiež vo finálnej fáze, kedy sa presúvame už na námestie, ktoré čoskoro prinesie našim zákazníkom priestor na nové zážitky. Nezabudli sme ani na najmenších a pracujeme aj na exteriérovom detskom ihrisku,“ prezradila manažérka centra Petra Pupák Waldnerová.

Prečítajte si tiež

Trojdňový program

Otvorenie má sprevádzať aj sprievodný program. „Pokiaľ nám to pandemické opatrenia dovolia, zákazníci sa môžu tešiť na tri dni plné zábavy pre všetkých s jedným spoločným cieľom – podporiť lokálnych umelcov. V spolupráci s najväčšími kultúrnymi inštitúciami v meste veríme, že prinesieme kultúru „za rieku“ a tak nielen počas otváracej kampane, ale počas celého roka budeme miestom na plnohodnotné trávenie voľného času s tými najkrajšími výhľadmi v meste," dodala Waldnerová.

Skelet pôvodného projektu City park stál na brehu rieky od roku 2008. S prestavbou na komplex Promenada Living park začal investor v roku 2018.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aktuálne témy

Nákupné centrum Promenada v Nitre
6
Galéria
Zdroj: PROMENADA Living Park
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM