Krimi

Vodič na R1 šliapol na plyn: Potom spravil niečo, čo by ste NIKDY nemali robiť!

Podarilo sa vám prekročiť rýchlosť pri jazde na diaľnici alebo rýchlostnej ceste? Polícia upozorňuje na najnovší prípad, ktorý by mal slúžiť ako výstraha.

Ilustračný obrázok k článku Vodič na R1 šliapol na plyn: Potom spravil niečo, čo by ste NIKDY nemali robiť!
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Diaľniční policajti z Nitry vykonávali na rýchlostnej ceste R1 v smere na Banskú Bystricu meranie maximálne povolenej rýchlosti.

Rýchla jazda

„41-ročný vodič jazdil na osobnom motorovom vozidle Audi A8 rýchlosťou 207 km/h, čím prekročil maximálne povolenú rýchlosť o 77 km/h. Vodič bol riešený maximálnou blokovou pokutou vo výške 800,– eur, ktorú na mieste zaplatil," informuje polícia.

Ako prezradili muži zákona, dôvodom rýchlej jazdy vodiča vraj bolo, že sa ponáhľa domov.

Prečítajte si tiež

Toto NIKDY nerobte!

„No najhoršie na celom priestupku bolo to, že akonáhle si vodič uvedomil, že bol pravdepodobne nameraný hliadkou diaľničnej polície, tak okamžite stúpil na brzdy a rozhodol sa počkať na príslušníkov rovno na rýchlostnej ceste v pravom jazdnom pruhu," dodáva polícia.

Krajská polícia preto vydala jedno dôležité upozornenie: „Skutočnosť je taká, že si vodiči neuvedomujú aké nebezpečenstvo predstavujú pre ostatných účastníkov cestnej premávky, ako aj pre osádku ich vozidla. Z uvedeného dôvodu chceme zároveň požiadať vodičov aby zastavovali až na pokyn policajta na bezpečnom mieste, kde nebudú tvoriť prekážku v cestnej premávke a tým ohrozovať seba aj ostatných."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM