Aktualizované Správy

V nákupnom centre majú čo robiť, o vakcínu je veľký záujem: KDE očkujú cez víkend?

V piatok prišli ďalší záujemcovia na vakcínu aj do nákupného centra v Nitre. Očkovanie bude pokračovať aj cez víkend.

Ilustračný obrázok k článku V nákupnom centre majú čo robiť, o vakcínu je veľký záujem: KDE očkujú cez víkend?
4
Galéria
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

V sobotu 27. novembra sa v Nitre budete môcť dať zaočkovať v nákupnom centre Mlyny, kde sa očkovalo aj v piatok.

Záujem bol opäť veľký. Presné čísla zaočkovaných mesto zverejní na sociálnej sieti. Informoval nás o tom hovorca mesta Tomáš Holúbek.

„Očkovacie tímy nateraz posilňovať nebudeme. Primátor vyzval župana Milana Belicu, aby aj župa výrazne pomohla vzhľadom na veľký záujem o vakcínu v našom očkovacom centre,“ povedal hovorca mesta Tomáš Holúbek.

„Na túto prosbu o pomoc z minulej soboty Nitriansky samosprávny kraj okamžite zareagoval a mnohých, ktorí sa nedostali na rad v OC Mlyny, operatívne zaočkovali v nedeľu vo svojom Veľkokapacitnom očkovacom centre v Nitre na Slančíkovej 2,“ informovala nás Oľga Prekopová, hovorkyňa predsedu NSK.

Zaočkujú všetkých

Ako dodala, NSK je aj počas tohto víkendu (27. – 28. november) pripravený vo svojich veľkokapacitných centrách v Nitre, Šali a Štúrove vyhovieť všetkým záujemcom.

„Vo VKOC Nitra, na ulici Slančíkovej 2, garantuje tento fakt lekár Nitrianskeho samosprávneho kraja 500 rezervnými miestami, aby boli spokojní všetci registrovaní aj neregistrovaní záujemcovia,“ priblížila hovorkyňa NSK Oľga Prekopová.

V obchodnom dome sa očkuje piatky a soboty v čase od 10.00 do 18.00. Prestávka je od 13.00 do 14.00 hodiny. Na výber sú vakcíny Comirnaty (Pfizer/Biontech) a Janssen (Johnson&Johnson).

V sobotu budú v Mlynoch očkovať aj deti od 12 do 17 rokov.

Uprednostnia registrovaných

V krajskom veľkokapacitnom vakcinačnom centre v Nitre sa bude očkovať v sobotu aj v nedeľu 27. a 28. novembra. Prednostne budú očkovať registrovaných pacientov.

„Poradie očkovania bude určovať manažér VKOC,“ upozorňuje NSK. „Neregistrovaní pacienti, pre urýchlenie očkovania, skrátenie doby čakania a garantovanie termínu vám odporúčame objednať sa cez Rezervačný systém AGEL, kde si môžete vybrať miesto očkovania, dátum a čas, aký vám vyhovuje,“ vyzýva Nitriansky samosprávny kraj (NSK).

Deti budú vo veľkokapacitnom centre očkovať len v nedeľu 28. novembra.

Harmonogram víkendového očkovania vo veľkokapacitnom vakcinačnom centre v Nitre nájdete na druhej strane!

Prečítajte si tiež

Očkovanie v nákupnom centre v Nitre
4
Galéria
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM