Lucia Lauková Tlačové správy

Úspešná komédia so skvelým obsadením: Čudné popoludnie dr. Zvonka Burkeho už onedlho v Nitre

Výborná hra prichádza aj do divadla v našom meste. Predstaví kvalitný obsah v podaní obľúbených súčasných hercov, ktorých prítomnosť zaručuje perfektnú zábavu. Posledné lístky v predaji a vy sa môžete zapojiť do našej súťaže!

Ilustračný obrázok k článku Úspešná komédia so skvelým obsadením: Čudné popoludnie dr. Zvonka Burkeho už onedlho v Nitre
Zdroj: Dnes24.sk

Hra režiséra Ladislava Šmočeka sa predstaví v Starom divadle Karola Spišáka v Nitre 4. februára o 19.00 hodine. Predstavenie je považované za jednu z najlepších a najúspešnejších komédií v moderných dejinách česko-slovenského divadla.

Hra sľubuje okrem množstva smiechu aj skvelé obsadenie, postavy totiž stvárňuje štvorica „chalaňov“ Miezga, Kemka, Latinák a Jakab. Ružou medzi týmto obsadením je Zuzana Konečná.

Komédia rozpráva príbeh o podnájomníkovi, ktorý je k svojej izbe viac než citovo pripútaný. Nedokáže prijať fakt, že mu bola nájomná zmluva zrušená a svojho domova sa nechce za žiadnych okolností vzdať. Nasleduje tak sled komických javov a absurdného konania postáv. Ako sa táto zamotaná situácia napokon vyrieši?

Cena vstupenky je 18€.

Hrajte o 2 lístky

Radio MAX v spolupráci s našim portálom Nitra 24 priniesol súťaž o 2 voľné vstupenky na toto predstavenie.
Meno výhercu: Miriam Kobolova
Blahoželáme, dostane informácie mailom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM