Správy

UKF otvorí brány: Sprístupní verejnosti všetky svoje pracoviská

Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre predstaví verejnosti svoje fakulty a vedecké pracoviská. Pravidelný deň otvorených dverí sa tam bude konať 13. februára 2020.

Ilustračný obrázok k článku UKF otvorí brány: Sprístupní verejnosti všetky svoje pracoviská
Zdroj: TASR

Uchádzači o štúdium i ďalší návštevníci budú mať možnosť voľne si prezrieť priestory univerzity a oboznámiť sa s jej štruktúrou a aktivitami.

„Sprístupnených bude všetkých päť fakúlt UKF. Návštevníci si tak budú môcť pozrieť priestory fakulty prírodných vied, fakulty sociálnych vied a zdravotníctva, fakulty stredoeurópskych štúdií, filozofickej fakulty a pedagogickej fakulty,“ informovali organizátori.

Záujemcovia o štúdium sa budú môcť oboznámiť so systémom vzdelávania a pozrieť si výučbové, výskumné, technologické a knižničné priestory fakúlt, spojené s odborným výkladom.

„Okrem informácií o študijných programoch, podmienkach prijímacieho konania a dôležitých termínoch sa dozvedia, aké sú možnosti semestrálneho študijného pobytu v zahraničí, o spolupráci katedier s domácimi a zahraničnými inštitúciami či o uplatnení absolventov jednotlivých študijných programov realizovaných univerzitou,“ pripomenuli organizátori.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nitry a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM