Kultúra

Tržnicu v Nitre zaplaví DOBRO: Čakajú na vás tvorivé dielne, bazár aj koncerty, FOTO

Tretí ročník Dobro.trhu sa uskutoční 23. júna, organizátorky pre návštevníkov pripravili aj Cestu okolo sveta.

Ilustračný obrázok k článku Tržnicu v Nitre zaplaví DOBRO: Čakajú na vás tvorivé dielne, bazár aj koncerty, FOTO
15
Galéria

Podpora neziskových organizácií, ekológia a udržateľnosť budú hlavnými témami Dobro.trhu 2024, ktorý sa bude v nitrianskej mestskej tržnici konať 23. júna od 10.00 h. Súčasťou podujatia budú aj rôzne tvorivé dielne, dobročinný bazár a kultúrne podujatia.

Oblečenie, knihy aj hračky

Ako informovali organizátorky, na Dobro.trhu je vítaný každý, komu je blízka myšlienka opakovaného použitia vecí a znižovania odpadu.

„Na podujatí sa predstavia neziskové organizácie, od ktorých si počas akcie môžu účastníci kúpiť oblečenie, knihy, dekorácie či detské hračky. Peniaze zarobené predajom organizácie následne použijú na svoju ďalšiu dobročinnosť,“ uviedli. Vlani sa na podujatí zúčastnilo 13 organizácií, ich ďalšie aktivity návštevníci podporili sumou 3012,87 eur.

Program pre všetkých

Súčasťou podujatia je aj sprievodný program, ktorý ponúkne kreatívne dielničky, detský kútik a aj ukážky prvej pomoci s občianskym združením Dobrovoľná civilná ochrana.

„Pripravujeme aj Cestu okolo sveta s Kikou Belicovou, hudobné vystúpenie žiakov Základnej školy Krčméryho, Divadielko Maťo a ďalšie aktivity,“ doplnili organizátorky. Kompletný program aj s časovým harmonogramom nájdete na facebookovej stránke podujatia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Dobro.trh
15
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM