Lucia Lauková Krimi

Tragická nehoda v Nitre: O život prišiel chodec (†64)

Nešťastie sa stalo v utorok večer v Nitre. Chodec po prevoze do nemocnice podľahol zraneniam.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda v Nitre: O život prišiel chodec (†64)
3
Galéria

V Nitre na Dlhej ulici došlo k tragickej zrážke vozidla s chodcom. Informovala o tom krajská polícia na sociálnej sieti. „Dopravná nehoda sa stala 18.06.2019 asi o deviatej večer na priechode pre chodcov. 64-ročný chodec po prevoze do nemocnice na následky utŕžených zranení zomrel,“ uvádza KR PZ v Nitre.

„55-ročný vodič Kie Rio po nehode alkohol v dychu nemal. U nebohého chodca bude prípadná prítomnosť alkoholu v jeho krvi zisťovaná pri pitve,“ uvádza nitrianska polícia na sociálnej sieti. Okolnosti a miera zavinenia tejto nešťastnej udalosti sú predmetom vyšetrovania.

Polícia pripomína chodcom aby pred prechádzaním cez cestu vždy zastavili a sústredili sa na dopravnú situáciu okolo. „Na cestu možno vstúpiť po pozornom rozhliadnutí. Najmenej dvakrát pozrite doľava a doprava! Používajte reflexné a fluoreskujúce doplnky, aby ste boli dobre viditeľní. Reflexné predmety (nášivky, nálepky a pod.) umiestnite aj na svoj odev,“ dodáva nitrianska polícia.

Deťom by ste podľa polície mali zaobstarať oblečenie, školské aktovky, vaky, tašky i obuv, ktoré sú vybavené reflexnými materiálmi, alebo im ich doplňte o fluoreskujúce bezpečnostné prvky.

Tragická nehoda v Nitre: O život prišiel chodec (†64)
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM