Správy

TOTO vám zlepší deň: Žena ide do kolien z kuriéra z Nitry, keď ho vidí tancuje od radosti

Je "doňho" až po uši. Tento kuriér má v Nitre vážnu tajnú ctiteľku. Zrejme ani netuší, aký výbuch radosti spôsobuje tejto žene.

Ilustračný obrázok k článku TOTO vám zlepší deň: Žena ide do kolien z kuriéra z Nitry, keď ho vidí tancuje od radosti
Zdroj: www.pixabay.com / CC0 1.0

Na sociálnej sieti existuje verejná skupina, v ktorej si ženy píšu anonymne svoje priznania. Často si tam mnohé chodia po radu alebo sa zveria s „trapasmi“, ktoré zažili.

To najnovšie, ktoré medzi nimi pribudlo, je skôr vyznanie. Venované je nitrianskemu kuriérovi. Jeho obdivovateľka ho napísala do skupiny Priznania žien.

Prečítajte si tiež

„Kuriér Nitra SPS, si tak strašne nádherný, už som ti chcela povedať, že si sympatický, ale keď ťa vidím, tak mne sa zastaví celý svet a predstavujem si nás dvoch niekde v rodinnom dome s deťmi,“ priznala tajná ctiteľka.

„Vždy celý deň tancujem od radosti po dome, keď mi balík prinesieš. A ten tvoj úsmev, minule sa mi skoro srdce zastavilo,“ dodala.

Týmto svojím priznaním mnohých pobavila a zlepšila deň. Či sa v tom nájde ten „pravý“ nitriansky kuriér, ktorému bolo vyznanie venované je otázne.

Je však nad Slnko jasnejšie, že táto ctiteľka sa viac teší na kuriéra, než na objednaný balík. Možno nabudúce naberie odvahu a to, čo cíti povie aj jemu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aktuálne témy

Kuriér Nitra SPS, si tak strašne nádherný, už som ti chcela povedať, že si sympaticky, ale keď ťa vidím tak mne sa...

Posted by Priznania žien on Friday, May 6, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM