Rastislav Búgel Rôzne

TOP 5 udalostí týždňa: Lietajúce auto a stratená študentka Ľudmila (21)

Aj počas uplynulého týždňa sme vám priniesli množstvo zaujímavých noviniek. Pokiaľ ste nestíhali vstrebávať všetky informácie, pripravili sme pre vás prehľad toho najzaujímavejšieho, čo sme priniesli.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 udalostí týždňa: Lietajúce auto a stratená študentka Ľudmila (21)
Foto: Rastislav Búgel

Príbeh, ktorý zarezonoval nielen Nitrou ale aj celým Slovenskom. Mladá študentka Ľudmila (21) sa v noci vybrala zo zábavného podniku v centre nášho mesta. Od tej chvíle sa nikomu neozvala. V teréne boli policajti, hasiči a pátrali aj kamaráti. Viac detailov sa dočítate v správe- Polícia pátra po mladej študentke: Ľudmila (21) odišla z podniku na Mostnej a už sa neozvala!

Priniesli sme vám aj jednu dobrú správu. Priemyselný park Nitra – Sever bude do konca roka priamo napojený na rýchlostnú cestu R1. Prvá etapa prinesie napojene parku na cestu v smere od Banskej Bystrice a výjazd v smere na Bratislavu. Viac sa dozviete v článku – Konečne sa dočkali: Priemyselný park Nitra – Sever napoja na R1

Komunálne voľby sa nezadržateľne blížia. Od roku 1990 sa v meste pod Zoborom vystriedalo päť primátorov. Pozrite si ich kompletný zoznam spolu s rokmi, v ktorých panovali nášmu mestu – Voľby sa blížia: Od roku 1990 mala Nitra týchto primátorov

Štefan Klein a Juraj Vaculík pobláznili svojim vynálezom celý svet. Na veľtrhu v Rakúsku predstavili tretiu generáciu svojho lietajúceho auta. Stane sa budúcnosťou dopravy? Viac sa dozviete v článku – Nitrania pobláznili celý svet: TOTO lietajúce auto je budúcnosťou dopravy!

Kvalitných kníh o histórii nášho mesta nie je nikdy dostatok. Sedem rokov práce Imricha Točku stálo za to. Na trh sa dostáva komplexná publikácia, ktorá sa zameriava na históriu Zobora. Viac sa dozviete po kliknutí sem- Dlhých sedem rokov bádania sa vyplatilo: Vychádza kniha o histórii Zobora!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM