Rastislav Búgel Rôzne

TOP 5 udalostí týždňa: Billboardová kampaň a prvý tohtoročný novorodenec

Týždeň na prelome rokov prešiel ako voda. Aj počas neho sme vám prinášali čerstvé správy, ktoré vás zaujali. Pozrite si výber toho najlepšieho.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 udalostí týždňa: Billboardová kampaň a prvý tohtoročný novorodenec
Zdroj: Dnes24.sk

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal na prelome rokov poriadne mrazivú výstrahu. Nitriansky okres varoval pred mrazmi, ktoré mali dosiahnuť až –19 °C. Viac sa dočítate po kliknutí na článok – Nitru varujú pred extrémne nízkymi teplotami: Ortuť teplomera má padnúť až na –19 °C!

Súkromný český prepravca RegioJet zaútočil na vedenie Nitrianskeho samosprávneho kraja a mesta Nitra. Vraví, že náš kraj je krajom korupcie a klientelizmu. Viac sa dozviete v správe – Nitra krajom korupcie? V meste sa objavili štvavé billboardy súkromného prepravcu!

Nový rok už tradične prináša správy o deťoch, ktoré sa na prelome rokov narodili ako prvé. Nitra si prvenstvo neuchmatla ani tento rok. Prvé dieťa v kraji sa však narodilo pod Zoborom – Prvé dieťa v kraji sa narodilo v Nitre: Malý Peťko prišiel na svet o trištvrte na štyri!

V Nitre pomaly rastie nový multiplex, ktorý po dostavbe ponúkne päť kinosál. Stavba mala byť dokončená koncom roka 2014. Poznáme odhadovaný termín dostavby – Päť kín ešte neotvoria: Dokončené majú byť až na jar

Silvestrovské oslavy sa neobišli bez zranení ani v Nitre. Úraz ruky spôsobila 35-ročnému mužovi doma robená výbušnina – Silvestrovská noc neobišla bez zranení: Mužovi (35) poranila ruku doma vyrobená výbušnina!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM