Rastislav Búgel Rôzne

Nitra krajom korupcie? V meste sa objavili bilbordy súkromného prepravcu!

V Nitre sa začínajú objavovať zaujímavé billboardy. Súkromný prepravca RegioJet na nich tvrdí, že Nitriansky samosprávny kraj je krajom korupcie.

Ilustračný obrázok k článku Nitra krajom korupcie? V meste sa objavili bilbordy súkromného prepravcu!
Zdroj: Dnes24.sk

V Nitre sa postupne začínajú objavovať billboardy, ktoré pútajú pozornosť okoloidúcich. „Vitajte v kraji korupcie a klientelizmu,“ stojí na billboardoch. Pod hlavičkou súkromného českého prepravcu RegioJet ďalej na reklamných pútačoch stoja mená predsedu NSK Milana Belicu a primátora Nitry Jozefa Dvonča.

Podľa všetkého sa má jednať o reakciu k nedávno medializovaným správam o neúspešnom pokuse RegioJet o vytvorenie novej autobusovej linky, ktorá by mala byť konkurenciou už existujúcej na trase Bratislava – Banská Bystrica. Vedenie Nitrianskeho samosprávneho kraja a mesta Nitra sa proti zavedeniu novej linky postavili a jej spustenie neodsúhlasili. Jedným z dôvodov mal byť podľa predstaviteľov kraja a mesta nevyhovujúci stav nitrianskej autobusovej stanice.

So žiadosťou o poskytnutie stanoviska sme sa obrátili na prepravcu RegioJet. Prišla nám však len automatická odpoveď na email, v ktorom hovorkyňa upozorňuje na svoju neprítomnosť v kancelárii až do 5.januára. Žiadosťou o poskytnutie informácií sa má zaoberať až po tomto termíne.

O vzniknutej situácii vás budeme informovať v ďalších článkoch. Pripravujeme aj vyjadrenia Milana Belicu a Jozefa Dvonča.

Billboardy RegioJet
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM