Lucia Lauková Šport Správy

Tenisové kurty na Chrenovej sú otvorené: Mládež môže zahájiť sezónu

Obmedzenia súvisiace s koronavírusom sa postupne uvoľňujú aj v meste pod Zoborom. Posledný aprílový týždeň otvorili svoje brány aj tenisové kurty.

Ilustračný obrázok k článku Tenisové kurty na Chrenovej sú otvorené: Mládež môže zahájiť sezónu
Zdroj: TASR

Od pondelka 27. apríla sú v Nitre otvorené tenisové kurty. Najskôr si na nich zahrá len mládež do 15 rokov. Informuje o tom radnica na svojej stránke.

„Tenis si mládežníci budú môcť zahrať od pondelka 27. apríla do 7. mája v časoch od 13. do 18. hodiny. Od 8. mája okúsia nitriansku antuku všetci hráči – v časoch od 9. do 18. hodiny,“ píše sa na mestskom webe.

Podľa viceprimátora Daniela Balka bude prevádzka tenisových kurtov na Chrenovej v minimálnom režime. Využívať sa nebudú môcť šatne, sprchy ani toalety.

„K dispozícii budú mať športovci len samotné tenisové kurty, ktoré budú funkčné, nakoľko s prípravou antukového povrchu na sezónu sa začalo v pondelok, 20. apríla,“ uvádza mesto.

Zároveň radnica upozorňuje na dodržiavanie bezpečnostných opatrení, ktoré súvisia s koronavírusom. „Povinnosťou všetkých hráčov je prísne dodržiavanie opatrenia hlavného hygienika SR Jána Mikasa,“ dodal nitriansky hovorca a vedúci odboru komunikácie a propagácie Tomáš Holúbek.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM