Lucia Lauková Kultúra

Susedský trh ponúkne originálne výrobky aj chutné dobroty: Nebude chýbať koncert

Piaty ročník susedského stretnutia predstaví opäť množstvo originálnych umelcov a ich tvorbu. Pre návštevníkov sú pripravené zaujímavé workshopy či koncert.

Ilustračný obrázok k článku Susedský trh ponúkne originálne výrobky aj chutné dobroty: Nebude chýbať koncert
Foto: Rastislav Búgel

V nitrianskej fotogalérii Trafačka sa bude konať už v poradí piate komunitné stretnutie susedov pod názvom Trafo Trh. Návštevníkom budú predajcovia prezentovať originálne ručné výrobky či domáce produkty. Nebude chýbať bazár či rôzne workshopy a živá hudba. Návštevníci si medzi sebou môžu vymieňať recepty či skúsenosti.

Trafo trh sa bude konať v sobotu 23.júla o 11:00 hodine pred Trafačkou. Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo umelcov, ktorí predstavia svoju tvorbu.

Súčasťou susedského stretnutia budú aj rôzne workshopy. Ako uvádzajú organizátori na webe udalosti, vyskúšať si budete môcť výrobu keramiky na keramickom kruhu. Za doborovoľný príspevok si budete môcť vyrobiť korálikové šperky. Vyskúšať môžete maľovanie na tvár s Ivetou Ligasovou a Elenou Jamrich Hadvigovou.

O spestrenie sa postará o 15.00 hodine koncert, na ktorom zahrá a zaspieva Dominika Hladká, Nika Kováčová (husle) a Ondrej Vydarený (gitara/bas). Tešiť sa môžete na akustické covery anglickych piesní, ako aj vlastnú tvorbu žánru folk/pop.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM