Lucia Lauková Správy

SPU v Nitre plánuje zrekonštruovať internátne izby: Začať by chceli cez leto

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre má v pláne zrekonštruovať internátne izby. Práce by mohli začať už tento rok.

Ilustračný obrázok k článku SPU v Nitre plánuje zrekonštruovať internátne izby: Začať by chceli cez leto

Slovenská poľnohospodárska univerzita plánuje zrekonštruovať univerzitný internát Mladosť. Potvrdila nám to hovorkyňa univerzity Renáta Chosraviová. Podľa jej slov, SPU v Nitre v súčasnosti vyhlásila 2 verejné obstarávania, a to na rekonštrukciu izieb na 3. a 4. poschodí ŠD Mladosť vrátane chodieb, ide o stavebné práce v podlimitnej zákazke a výrobu, dodávku a montáž interiérového vybavenia izieb na 3. a 4. poschodí ŠD Mladosť, ide o nadlimitnú zákazku na dodávku tovarov.

„SPU v Nitre plánuje realizovať rekonštrukcie a interiérové vybavenie izieb na 4. poschodí v júli a auguste 2017 a izieb na 3. poschodí v júli a auguste 2018. Samozrejme, že to závisí od výsledku verejného obstarávania,“ dodala Renáta Chosraviová.

Ako uviedla hovorkyňa SPU, Renáta Chosraviová, rekonštrukciu bude univerzita financovať z vlastných zdrojov. Cena aj začiatok prác bude závisieť od výsledku verejného obstarávania. „Verejné obstarávanie ešte iba prebieha, obálky v časti Kritériá neboli otvorené, predpokladané hodnoty zákazky boli zverejnené vo Vestníkoch verejného obstarávania,“ uviedla Renáta Chosraviová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM