Správy

Správni muži na správnom mieste: Aj takúto pochvalu si vyslúžili nitrianski policajti

Za svoj prístup a pohotovú reakciu si vyslúžili pochvalu aj nitrianski policajti. Pomohli matke s tromi deťmi, ktorej sa pokazilo auto na ceste.

Ilustračný obrázok k článku Správni muži na správnom mieste: Aj takúto pochvalu si vyslúžili nitrianski policajti
Zdroj: TASR/František Iván

Poďakovanie zverejnila polícia na sociálnej sieti. Napísala ho mamička, ktorá viezla v aute svoje tri malé deti. Zrazu jej však vypol motor a ona ostala stáť, za plnej premávky, na ceste. Mala šťastie. Okolo práve išla policajná hliadka.

„Okolo obeda mi na zjazde z obchvatu, v smere na priemyselný park z ničoho nič vyplo motor a samozrejme nešiel ani otočiť volant. V tom momente som si spomenula, že som bola tankovať a natankovala som asi benzín. Neviem, ako mi to napadlo. Jazdím iba na Diesloch asi od r. 2004,“ opisuje svoj zážitok šoférka auta.

Podľa jej vlastných slov, nasledoval stres, panika a plač, nakoľko okrem nej boli v aute aj jej tri malé deti. So situáciou si však hravo poradilo okoloidúca policajná hliadka, ktorá išla práve okolo.

„Ihneď zastavili, s chladnou hlavou zistili problém, zastavili premávku, odtlačili mi auto mimo vozovku a s úsmevom vyriešené. Páni, neskutočne Vám ďakujem, hlavne za moje deti. Ste správni muži na správnom mieste,“ poďakovala vodička.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM