Lucia Lauková Správy

Smutné, no skutočné: Opitá matka z Nitry s dieťaťom namiesto kúpaliska v krčme

S frázou, že sa v meste nič nedeje, by asi príslušníci Mestskej polície v Nitre nesúhlasili. S takýmito udalosťami sa v posledných dňoch pasovali nitrianski mestskí policajti.

Ilustračný obrázok k článku Smutné, no skutočné: Opitá matka z Nitry s dieťaťom namiesto kúpaliska v krčme
Zdroj: TASR

V sobotu poobede našla hliadka MsP v Nitre v pohostinstve 39-ročnú ženu z Nitry s jej maloletým jedenásťročným synom. Podľa webu mestskej polície, matka bola už na prvý ohľad pod vplyvom alkoholu a jej syn bol uplakaný.

„Keď sa mu policajti prihovorili, či mu niečo nie je, či ho niečo nebolí, povedal, že mama mu najprv sľúbila, že pôjdu na kúpalisko, ale že namiesto toho tu už dlho sedí v krčme,“ píše mestská polícia na svojej stránke.

Ako uvádza mestská polícia, hliadka zistila, že v pohostinstve sedia už vyše štyroch hodín a maloletý chlapec za celý čas nedostal nič napiť, na rozdiel od matky. „Až na výzvu hliadky mestskej polície matka objednala pre svojho syna nápoj,“ uvádza web MsP v Nitre.

Podľa mestskej polície, chlapec spolu so sestrou býva na sídlisku Chrenová u starej mamy, ktorá sa o nich i stará a vychováva ich. „Nezodpovedná matka prišla k babke (svojej mame) pre syna, že si ho vraj zoberie na kúpalisko. Ako to dopadlo, ste si prečítali sami,“ dodala Mestská polícia v Nitre na svojej stránke.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM