Lucia Lauková Iné športy

Slovenským volejbalistkám vyšla odplata: V Nitre vyhrali nad Ruskom

Pondelňajší prípravný zápas vyšiel slovenským volejbalistkám do 19 rokov podľa predstáv. Favoritkám z Ruska vrátili prehru a tešili sa zo skóre 3:1.

Ilustračný obrázok k článku Slovenským volejbalistkám vyšla odplata: V Nitre vyhrali nad Ruskom
Zdroj: TASR

Slovenské volejbalové reprezentantky do 19 rokov vyhrali v pondelňajšom prípravnom zápase v Nitre nad Ruskom 3:1 a odplatili tak favoritovi prehru 1:3 z nedele.

Slovensko – Rusko 3:1 (24, –22, 24, 23)

SR: Cigániková 17, Sedláčková 2, Fričová 12, Körmendyová 5, Šunderlíková 21, Šepeľová 18, libero Španková (Šimková 0, Veliká 0, Ramajová 0, Zimová 0)

Posledný prípravný duel

Zverenky trénerky Evy Kosekovej sa pripravujú na blížiace sa domáce majstrovstvá Európy tejto vekovej kategórie, ktoré sa uskutočnia v Nitre a v Györi. Tretí a posledný prípravný duel sa uskutoční v utorok o 17.00 opäť v Mestskej športovej hale na Klokočine v Nitre.

ME zakončí turnaj v Nitre

Záverečný turnaj ME sa začína 27. augusta a potrvá do 4. septembra s finálovým vyvrcholením v Nitre. Slovenky sa v I. skupine v Nitre stretnú s Tureckom, Belgickom, Francúzskom, Bulharskom a Chorvátskom. V II. skupine v Györi sa predstavia domáce Maďarky, Rusky, Talianky, Nemky, Srbky a Bielorusky.

Môže vás zaujímať: Žreb majstrovstiev Európy žien do 19 rokov rozhodol: TIETO tímy sa predstavia v Nitre

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM