Správy

SKVELÝ zážitok z Nitry: Obávate sa návštevy oddelenia dokladov? Vôbec NEMUSÍTE!

Nitrianske oddelenie dokladov zažíva veľký nápor. Stretnete sa tam však s ľudským a profesionálnym prístupom. Presvedčí vás o tom zážitok, s ktorým sa podelila polícia.

Ilustračný obrázok k článku SKVELÝ zážitok z Nitry: Obávate sa návštevy oddelenia dokladov? Vôbec NEMUSÍTE!
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Nitrianske oddelenie dokladov patrí dlhodobo medzi najzaťaženejšie na celom Slovensku. Ani to však nebráni jeho pracovníčkam, aby sa klientom odvďačili ľudským prístupom.

„Ďakovný list na nitrianske oddelenie dokladov prešiel z Nitry cez Bratislavu opäť do Nitry a dostal sa už do rúk nadriadených,“ informuje nitrianska polícia.

Pochvala pre ochotnú pracovníčku

Jeden z mužských návštevníkov oddelenia sa podelil o svoje skúsenosti: „Dovoľte, aby som vyjadril moju skúsenosť s OR PZ Nitra oddelenie dokladov, ktoré som navštívil kvôli výmene cestovného pasu, nakoľko mi bol vydaný s chybným čipom.“

Prekvapila ho čakacia doba. Aj napriek avizovaným dlhým radom bol vybavený do pol hodiny.

„Hlavne by som chcel pochváliť pani pracovníčku, ktorá sa mi venovala. Bola veľmi milá, ústretová, všetko pekne vysvetlila, pochválila fotku a na záver sa mi ešte ja ospravedlnila za komplikácie, ktoré som mal s chybne vyrobeným pasom a to aj napriek aktuálnym náporom na oddeleniach dokladov. Táto pracovníčka si zaslúži pochvalu, takto si predstavujem vybavovanie na úrade verejnej správy. Určite si viete dohľadať tohto zamestnanca a vyjadriť mu moju pozitívnu skúsenosť, prípadne ak je to vo vašich možnostiach, priznať odmenu za kvalitné plnenie pracovných úloh,“ dodal spokojný klient.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM