Lucia Lauková Kultúra

Silvestrovská zábava v Nitre: Hudba na námestí aj beh pre otužilcov

Rozmýšľate kam vyraziť v Nitre za dobrou zábavou? Silvestrovská noc na námestí nebude bez dobrej hudby a ohňostroju. Stráviť posledný deň v roku môžete aj aktívnejšie.

Ilustračný obrázok k článku Silvestrovská zábava v Nitre: Hudba na námestí aj beh pre otužilcov
Foto: Rastislav Búgel

Posledný deň v roku je pre mnohých dňom bilancovania no najmä bujarej oslavy. Mnohí sa vyberú na diskotéky či na posedenie do baru. Iní ostávajú verní televíznemu programu. Bohatú ponuku majú pripravenú aj nitrianske podniky.

Silvestrovský beh

Niektorí dajú v posledný deň v roku prednosť športu. 31. decembra sa už po 29.krát stretnú nadšení športovci na Zoborskom silvestrovskom behu, teda na najťažšom preteku v Česku a Slovensku. Trasa meria 3860 metrov.

Divadelné predstavenia

Na Silvestra sa môžete aj kultúrne vyžiť a dobre zasmiať v spolčnosti hercov nitrianskeho divadla. O 16.00 hodine sa bude v Divadle Andreja Bagara v Nitre hrať predstavenie Z rúčky do rúčky vo Veľkej sále a v Štúdiu to bude, rovnako so začiatkom o 16.00 hodine, španielska komédia Štyria v ringu.

Silvester na námestí

Nitriansky Park oddychu a kultúry má pripravenú už tradičnú Silvestrovskú zábavu až do rána s Dj aj ľudovou hudbou. Rozlúčiť sa so starým rokom a privítať ten nový môžete samozrejme aj na Svätoplukovom námestí. Silvestrovská veselica štartuje o 20.00 hodine. Hrať budú kapely Dora, Zoči Voči a HS Senzus. Nebude chýbať Silvestrovský ohňostroj a Novoročný príhovor primátora.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM