Hokej

Prezident HK Nitra po konci sezóny: Sú dôležitejšie veci ako hokejové zápasy

Tipsportligová sezóna 2019/2020 sa nedohrá. Rozhodli o tom predstavitelia klubov na svojom stretnutí v stredu 11. marca vo Zvolene.

Ilustračný obrázok k článku Prezident HK Nitra po konci sezóny: Sú dôležitejšie veci ako hokejové zápasy
35
Galéria
Zdroj: TASR

Sezónu nitrianskych hokejistov môžeme považovať za turbulentnú. Sprevádzali ju príchody, odchody, výmeny trénerov a nepresvedčivé výkony.

Aj tak si hokej pod Zoborom zachoval pozíciu najsledovanejšieho športu. Ako by dopadla prípadná vyraďovacia časť súťaže sa už nedozvieme. Zástupcovia klubov rozhodli o predčasnom ukončení sezóny. Dôvodom je šíriaca sa hrozba nového koronavírusu.

Nastal tak čas na vyjadrenia predstaviteľov a zhodnotenie predčasne ukončeného ročníka.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Príležitosť využil aj prezident HK Nitra. Miroslav Kováčik sa prihovoril prostredníctvom klubového webu.

„Vážení fanúšikovia nitrianskeho hokeja. Ďakujeme vám veľmi pekne za vernosť, návštevy na zápasoch, podporu a priazeň počas sezóny, ktorá sa dnes predčasne skončila. Jej koniec nás mrzí, lebo napriek úskaliam sme v tíme boli odhodlaní bojovať o postup do úplného záveru a robili sme všetko preto, aby sme v prípadnom play-off prekvapili,“ povedal Miroslav Kováčik, prezident HK Nitra.

Ako pripomenul: „Je však niečo omnoho dôležitejšie, ako sú hokejové zápasy a výsledky. Dnes sme prijali síce ťažké, ale za to najzodpovednejšie možné riešenie.“

Prezident nitrianskeho klubu na záver dodal: „Spoločne si želajme, aby sme všetci v zdraví prežili a v budúcej sezóne spolu zažili veľa krásnych chvíľ.“

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

HK Nitra v sezóne 2019/2020
35
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM