Lucia Lauková Kultúra

PREHĽAD víkendových podujatí v Nitre: Na tieto akcie sa môžete tešiť

Blížiaci sa víkend môžete v Nitre stráviť aj návštevou nejakého podujatia. Ponuka na nastávajúce voľné je rozmanitá.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD víkendových podujatí v Nitre: Na tieto akcie sa môžete tešiť
Zdroj: TASR

HOKEJ NITRA – MARTIN

3. februára o 18.00 h, Nitra Aréna

Na záver pracovného týždňa privítame pod Zoborom hokejového súpera z Martina. Zároveň hokejová Tipsport liga vstupuje do záveru základnej časti.

VERNISÁŽ VÝSTAVY

3. februára o 15.00 h, Synagóga

V piatok sa bude otvárať výstava s názvom Cesta k veľkému víťazstvu: Od Stalingradu do Prahy. Výstavu si budete môcť pozrieť do 15. marca.

33. REPREZENTAČNÝ PLES POĽOVNÍKOV A PRIATEĽOV PRÍRODY

3. februára o 19.00 h, Estrádna hala PKO Nitra

Estrádna hala PKO v Nitre bude hostiť aj ples poľovníkov a priateľov prírody. Za cenu vstupného vás čaká prípitok, dve večere, vínko, minerálku a kávu. Súťaživí sa môžu tešiť na tombolu. Do tanca zahrá skupina Brilax.

Vstupné 45 eur

MATIČNÝ PLES

4. februára o 19.00 h, v Spojenej škole Slančíkovej 2

Tradičný ples si pripravila aj Matica slovenská. Po zaplatení vstupného vo výške 35 eur na osobu dostaneme dve večere, švédske stoly, aperitív, víno, kávu a minerálku. O zábavu sa postará DJ Fekete.

KRÁSA A HNUS

4. februára o 19.00 h, Nové divadlo – Dom Matice slovenskej

„Krása a hnus“ je najnovším projektom umeleckého zoskupenia „Med a prach“, zloženým z troch samostatných diel. Scénické divadlo pre divákov od 15 rokov.

Vstupné 5 a 8 eur

KONCERT DORA + FRIENDS

4. februára o 20.00 h, Music A Café

V sobotu sa bude konať spomienkový koncert na Braňa Ondríka. Vystúpia Dora a jeho bývalí žiaci a priatelia. Koncert bude zároveň pre dobrú vec. Výťažok z neho bude darovaný Špecializovanej Nemocnici Svätého Svorada na Zobore.

Vstupné dobrovoľné

PETE LINCOLN (SWEET)

4. februára o 21.00 h, Frankie Rock Club

V Nitre sa predstaví spevák a basgitarista skupiny Sweet, Pete Lincoln. Tešiť sa môžete na akustický koncert best of THE SWEET, SAILOR a ďalšie hity. Pete Lincoln v 80. a 90. rokoch spolupracoval so širokou škálou umelcov, vrátane sira Cliffa Richarda, Tiny Turner, Shakin 'Stevensa a i.Od roku 1996 do roku 2005, Pete pôsobil ako frontman kapely 70s band Sailor. V roku 2005 sa pripojil Pete do kapely The SWEET v ktorej pôsobí ako spevák a basgitarista.

Cena vstupenky 15 eur.

FORS KONCERT

4. februára o 21.00 h, Čudný pohľad

Známa kapela z Topolčian zameraná na slovenskú tvorbu príde zahrať do Nitry v sobotu. Čakať vás bude repertoár plný slovenského rocku a popu.

Vstup zdarma

HOKEJ NITRA – KOŠICE

5. februára o 18.00 h, Nitra Aréna

Víkend zakončia fanúšikovia hokeja šlágrom kola, súbojom dvoch posledných majstrov. Nenechajte si ujsť zápas o dôležité body Nitry s Košicami.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM