Lucia Lauková Kultúra

Poriadna dávka zábavy na Chrenovej: Tešte sa na koncerty, stand-up i divadlo!

Apríl na Chrenovej sa bude niesť v znamení dobre zábavy, a ako inak, kvalitných vystúpení. O zábavu sa postarajú Medial Banana, Silné reči či "one woman show" a mnohí ďalší.

Ilustračný obrázok k článku Poriadna dávka zábavy na Chrenovej: Tešte sa na koncerty, stand-up i divadlo!
Zdroj: Dnes24.sk

PROGRAM NÁJOMNÁ JEDNOTKA 210

LA GIOIA BAND & ROCKOVÉ BALADY

9. 4 o 19:00 hod.

La Gioia je zoskupením troch spevákov, ktorí interpretujú populárne piesne v štýle opery. Repertoár tria tvoria nielen skladby svetovej hudobnej scény, ale najmä pozoruhodné úpravy známych slovenských a českých hitov. Nový projekt skupiny La Gioia sľubuje okrem klasiky aj dávku rockovej hudby, ktorá v ich podaní znie doteraz nepočutým, originálnym spôsobom. Známe rockové balady zažijete v sprievode skvelých hudobníkov z Nitry – Martina Ralíka (gitara), Martina Ševčíka (bicie), Martiny Uhríkovej (čelo) a Tonyho Marka (klávesy).

  • Vstupné: 15 eur (v sieti Ticketportal)

JOZEF HOLLY & BAND

19. 4 o 19:30 hod.

Klavírny virtuóz, showman a spevák Jozef Holly spája rôzne hudobné žánre (filmovú hudbu, klasiku, pop, jazz). Jedinečným spôsobom posúva pojem ,,klavír“ do nových dimenzií a zároveň bližšie k publiku. V rámci jarného turné Jozefa Hollého si môžete vypočuť filmové skladby v modernej úprave, klasické skladby hudobných velikánov, ale aj hity súčasnosti v klavírnom prevedení obohatené o sláčikové kvinteto a tymphany.

  • Vstupné: 18 – 23 eur (v sieti Ticketportal)

STUDIO DVA – HVIEZDA – EVA HOLUBOVÁ

21. 4 o 20:00 hod.

One woman show, ktorú treba zažiť! Komédia na mieru ušitú oceňovanej Eve Holubovej, ktorá sa na javisku prevtelí do fiktívnej herečky zažívajúcej slasti a strasti sveta šoubiznisu. Publikum sa s ňou ponorí do príbehu, ktorý s nadhľadom líči osobné problémy neznámej herečky. Tá po 35 rokoch v ochotníckom divadle nečakane zažiari v televíznom seriáli.

  • Vstupné: 20 eur (v sieti Ticketportal)

ŠTÚDIO L+S – SKAZA TITANIKU – KUBOVČÍK / MALACHOVSKÝ

22. 4. o 20:00 hod.

Odvážna paródia veľkej tragédie, ktorá je plná humoru, sebairónie a klaunských gagov. Príbeh, napísaný Johnom Fiskem, je o ľudskej márnivosti a špekulácii dvoch hercov, ktorí rozmýšľajú nad tým, ako by si Skazu Titaniku zahrali, keby tú možnosť mali. Milan Lasica pôvodný text ešte viac rozvinul, pretože Kubovčík – Malachovský je nielen dvojica hercov, ale aj artistov, klaunov a hudobníkov, ktorí vedia imitovať lodnú skrutku aj amerického miliardára.

  • Vstupné: 17 eur (v sieti Ticketportal)

NA KOHO TO SLOVO PADNE

24. 4. o 19:00 hod.

Jedna z najúspešnejších slovenských divadelných hier postavená na pätici oduševnených výkonov prichádza! Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Marián Miezga, Róbert Jakab a Vladimír Kobielsky sa predstavia v grotesknom príbehu piatich indivíduí uzavretých v jednej miestnosti s revolverom. Kto ho má, ten má moc. Predstavenie, ktoré sa môže pýšiť cenou DOSKY ako Objav sezóny, vypáli jeden gag za druhým, až kým nepadnete od smiechu.

  • Vstupné: 17 eur (v sieti Ticketportal)

LUCIA ŠORALOVÁ& LA ALMA – STARÁ LÁSKA NEREZ A VY

27. 4. o 18:00 hod.

Diváci si budú môcť vychutnať podmanivý šansón, folk, klezmer či balkánske rytmy v podaní Lucie Šoralovej a pôvodných členov skupiny Nerez, Zdeňka Vřešťála a Víta Sázavského. Večer plný emócií zaručí skvelá interpretácia, nádherné melódie, overené skladby aj novinky z dielne Lucie Šoralovej a Nerezákov, či dokonca kapely La Alma.

  • Vstupné: 12 – 14 eur (v sieti Predpredaj.sk)

PROGRAM MUSIC A CAFÉ

SILNÉ REČI (STAND-UP COMEDY SHOW

4. 4. o 19.00 hod.

V nitrianskom Music a Cafe Nitra vystúpia v utorok 4. apríla títo komici: Ján Gordulič – Zakladateľ a líder show. Gabo Žifčák – Pochádza z Vysokých Tatroch, ale ako tradičný východniar žije v Bratislave. Lujza- Talentovaná herečka, ktorá sa nebojí hovoriť veci na rovinu sa v stand-up comedy našla a Jakub Gulík – Rodák z Dubnice nad Váhom, kde už vyrástlo mnoho športových hviezd, preto si Jakub povedal, že bude komik.

  • Vstupné:14 eur

CARPET CABINET & JeN HOVORKA

7. 4. o 20.00 hod.

Carpet Cabinet je česko-slovenská formace se základnou v Brně. Kapela kombinuje prvky funky, house, hip-hopu, R’n’B, soulu a elektronické hudby. Šlapající sedmičlenná sestava je známá svými energickými koncerty a postará se o to, že na parketě bude pěkně dusno. Kapela nedávno vydala své debutové album „Be Good, Stay Strong, Live Long“, na kterém hostovali přední čeští a slovenští umělci: Sisa Féherová, Ashley Abrman, Zuzana Mikulcová, Jen Hovorka, Tina Mweni, Hawky či DJ Mirror. Na koncertě kapela zahraje s vynikajícím MC a rapperem JeNem Hovorkou.

  • Vstupné: dobrovoľné

MEDIAL BANANA

8. 4. o 20.30 hod.

Medial Banana je najznámejšia slovenská reggae kapela, ktorá oslovuje svojím žánrovým prelínaním vo svojej hudbe, vtipnými textami zo života a energickými živými vystúpeniami.

  • Vstupné: 7 eur

LIQUID BOOGIE ROLL, BRAINSCAN, BREAK IT DOWN

14. 4. o 20.00 hod.

Liquid BRAIN Roll je séria koncertov, za ktorou stojí jedinečné spojenie známeho slovenského gitaristu PALA CHODELKU, jeho kapely LIQUID BOOGIE ROLL oficial a kapely BrainScan.

  • Vstupné: 5 eur

SANCHEZ AMSTERDAM

15. 4. o 20.00 hod.

Sanchez Amsterdam sa po úspešnom roku 2016, kedy sa predstavili na väčšine SK festivalov, či supportom na zimnom turné skupiny The Paranoid rozhodli, že vyrážajú na svojé vlastné turné „EXCLUSIVO TOUR 2017“ kde predstavia svoj album NEZASTAVÍŠ aj svoje ďaľšie single.

  • Vstupné: 3 eurá

ICONITO & INSIDE

21. 4. o 19.00 hod.

Večer plný rockovej hudby.

  • Vstupné: 3 eurá

DOMÁCE POTREBY TURNÉ ´17: VEC & ŠKRUPO + HOSTIA

22. 4. o 20.00 hod.

Vec sa po štyroch rokoch vracia s veľmi vydareným, fajnšmekerským EPčkom Domáce potreby, ktoré vyšlo pred Vianocami netradične len digitálne a na desaťpalcovom vinyle. Tento počin je intímnou sondou do jeho života v ostatných rokoch, pričom sa nepokúša fascinovať teenagerov, skôr dokázať, že aj štyridsiatnici môžu mať radi rap. Na turné predvedie spolu s dvorným pobočníkom Škrupom úplne novú show, pozostávajúcu z koncertných verzií aktuálnych trackov a klasických hitov. Predskokanom bude Anton Suchota, známy pod umeleckým menom Tono S.

  • Vstupné: 7 eur

Robo Opatovský Unplugged Tour

28. 4. o 21.00 hod.

Repertoár koncertov bude pozostávať z jeho najväčších hitov 20-ročnej kariéry a niekoľkých noviniek. Môžete sa tešiť na hity ako „Natália“, „Sen“, “Prílev energie“ alebo „Prší“ v nových akustických aranžmánoch.

  • Vstupné: 10 eur

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM