Lucia Lauková Kultúra

Podzemná garáž ako tanečný parket: Táto dvojica to poriadne rozbalila, VIDEO

Podzemná garáž nitrianskeho nákupného centra sa zmenila na tanečný parket. Ľudia sa nestíhali čudovať, čo na tomto mieste robia bicie.

Ilustračný obrázok k článku Podzemná garáž ako tanečný parket: Táto dvojica to poriadne rozbalila, VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Každý návštevník nákupného centra v Nitre asi dobre pozná jeho podzemné garáže plné áut. V noci sa však situácia mení. A na pár hodín sa zmenilo aj využitie garáže. Z obrovského priestoru sa stal zaujímavý tanečný parket, obsadený tanečníkom Norom Grofčíkom, bubeníkom Karolom Brnkom a kameramanom Lukášom Búšom.

Tí, čo práve garážami prechádzali sa nestíhali čudovať. „Ľudia, ktorí chodili napríklad z kina večer, tak keď uvideli v strede podzemných garáží bicie a červený trojuholník, tak autá nás museli obiehať,“ spomína na natáčanie, tanečník Noro Grofčík.

Noro Grofčík, známy najmä zo skupiny Phantoms crew, sa rozhodol, že spojí živý nástroj s tancom. Výsledok si môžete pozrieť vo videu, ktoré bolo natočené v sobotu 25. marca v podzemnej garáži v Nitre. „Začali sme natáčať až okolo 22:30 h večer a skončili natáčanie o 3.00 hodine ráno. Bolo to zaujímavé, ale únava tam bola,“ prezradil tanečník Noro Grofčík.

Ako priznal mladý tanečník Noro, vo svete už takéto spájanie živých nástrojov s tancom existuje. Táto dvojica sa snaží zaujímavý štýl prezentovať na Slovensku. „Na Slovensku je to myslím, že raritou,“ hovorí tanečník Noro Grofčík.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM