Lucia Lauková Kultúra

PLESOVÁ sezóna je tu: Veľký prehľad obľúbených tancovačiek v Nitre

Začiatok roka tradične prinesie viacero možností poriadne sa zabaviť a vytancovať. Pozrite sa, kde v Nitre sa budú konať plesy.

Ilustračný obrázok k článku PLESOVÁ sezóna je tu: Veľký prehľad obľúbených tancovačiek v Nitre
8
Galéria

Klokočinská tancovačka pre seniorov

12. januára od 17.00 do 22.00, Dom Matice slovenskej

V piatok 12. januára sa môžete tešiť na Klokočinskú tancovačku pre seniorov v Dome Matice slovenskej. O zábavu sa postará Ľudová hudba HALÚZKOVCI. Vstup je voľný. Kapacita je obmedzená. Občerstvenie bude zabezpečené.

Náš ples

13. januára o 18.00, Kultúrne centrum Zobor

V sobotu 13. januára sa bude plesať aj v Kultúrnom centre Zobor. O program sa postará kapela WALK ON. Chýbať nebude DJ a vystúpenia tanečníkov z House of Dance by Tomáš Surovec. Súčasťou programu budú, tanečné animácie a tombola. Cena lístka je 80 eur na osobu.

Ples v Hoteli Viliam Fraňo

20. januára o 18.00, Hotel Viliam Fraňo

V Hoteli Fraňo v Krškanoch sa bude ples konať 20. januára. Určený je pre širokú verejnosť. Rezervácie stolov a samotné zakúpenie lístkov je nutné vopred na recepcii hotela. Tešiť sa môžete na tanečné vystúpenia, chýbať nebude DJ a tombola.

NDance Ples Benátska noc

27. januára od 17.00, PKO Nitra

Ples organizuje aj tanečná škola NDance. Organizátori lákajú na nezabudnuteľný večer plný kvalitnej hudby, tanca a zábavy. O program sa postarajú Nela Pocisková, Dominika Titková s kapelou i akrobaticko-tanečná show Vertigo Acrobatic. Súčasťou plesu bude tombola, živá kapela, DJ a večera. Povinná je benátska karnevalová maska na tvár. Cena je 85 eur/osoba.

29. Matičný ples

27. januára o 19.00, Dom Matice slovenskej

Ples organizuje aj Miestny odbor Matice slovenskej v Nitre. V poradí 29. ročník sa bude konať 27. januára. O zábavu sa postará DJ Polák. Tešiť sa môžete aj na tombolu. Cena lístka je 50 eur. V cene vstupenky je večera, polnočná kapustnica, víno, aperitív, káva, minerálka.

To nie je všetko! Prehľad plesov pokračuje na druhej strane.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
FOTO: Chcete byť na plese kráľovnou? Skúste TOP plesové účesy
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM