Lucia Lauková Správy

Parkovanie v najväčšom nákupnom centre v Nitre po novom: Zadarmo len na 10 minút

Novinka zrejme viacerých vodičov nepoteší. Zmeny začnú platiť už od februára.

Ilustračný obrázok k článku Parkovanie v najväčšom nákupnom centre v Nitre po novom: Zadarmo len na 10 minút
Foto: Rastislav Búgel

Nákupné centrum Mlyny mení od februára cenník parkovania. Po novom budete môcť parkovať zadarmo len prvých 10 minút. Ak sa zdržíte dlhšie, priplatíte si.

Bezplatné parkovanie počas prvých 10 minút sa týka parkovacieho domu, podzemnej garáže aj strechy nákupného centra.

Cenník parkovania

V 1. zóne, teda v parkovacom dome a v garáži, zaplatíme počas pracovných dní za prvé 3 hodiny 0,50 eur. Za každú ďalšiu začatú hodinu si priplatíme 1,50 eur.

Lacnejšie bude parkovanie počas víkendov a sviatkov, kedy za prvých 6 hodín zaplatíme 0,50 eur. Za každú začatú hodinu 1,50 eur.

Parkovanie na streche

Na streche parkovacieho domu zaparkujeme na prvé 3 hodiny počas kalendárneho dňa za 0,50 eur, nad 3 hodiny počas kalendárneho dňa 5 eur.

Počas víkendov a sviatkov zaplatíme za parkovanie na streche počas prvých 6 hodín 0,50 eur vrátane DPH, nad 6 hodín počas kalendárneho dňa 5 eur.

„Doba parkovania pre jedno vozidlo sa v rámci jedného kalendárneho dňa sčítava, teda do výslednej ceny sa zarátava trvanie všetkých návštev obchodného centra,“ pripomína nákupné stredisko.

Po zaplatení parkovného má vodič 15 minút na opustenie parkoviska. „V prípade, že tak neurobí a automatická výjazdová závora mu neumožní odjazd, je povinný sa opätovne odobrať k automatickej pokladni a doplatiť vzniknutý nedoplatok,“ dodáva sa na stránke nákupného centra.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a In­stagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nitry a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM