Lucia Lauková Hokej Správy

Parkovanie počas hokejového finále: Na týchto miestach môžete odstaviť auto

Polícia upozorňuje fanúšikov, ktorí sa chystajú autom na domáce zápasy v Nitre, aby si na parkovanie vyhradili dostatočný čas.

Ilustračný obrázok k článku Parkovanie počas hokejového finále: Na týchto miestach môžete odstaviť auto
2
Galéria
Foto: Rastislav Búgel

Finálová hokejová séria sa presúva pod Zobor. Fanúšikovia, ktorí sa chystajú na domáce zápasy autom, by mali venovať parkovaniu nemalú pozornosť.

„V súvislosti so zápasmi Play off medzi HK Nitra a HC Banská Bystrica počas nadchádzajúceho víkendu upozorňujeme fanúšikov – vodičov, že dňa 13. a 14. apríla 2019 budú môcť zaparkovať svoje autá v blízkosti hokejového štadióna na Parkovom nábreží v Nitre,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Ako uvádza polícia, v prípade, že by bolo parkovisko pri zimnom štadióne obsadené  môžu využiť parkovacie plochy v širšom  okolí štadióna napr. ul. Mostná, Nábrežie Mládeže, Župné námestie, Farská ulica, ulica Janka Kráľa.

„Zároveň upozorňujeme vodičov, aby si na parkovanie vyhradili dostatočný čas a rešpektovali pokyny policajných hliadok. Ďakujeme, že ste disciplinovaní!,“ dodáva Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Foto: ilustračné

Parkovanie počas hokejového finále: Na týchto miestach môžete odstaviť auto
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM