Krimi

Opitý vodič začal v Nitre CÚVAŤ na hlavnej ceste: Nafúkal vyše 3 PROMILE!

Polícia preverovala oznam o pravdepodobne opitom vodičovi. Keď ho našli, podozrenie sa potvrdilo.

Ilustračný obrázok k článku Opitý vodič začal v Nitre CÚVAŤ na hlavnej ceste: Nafúkal vyše 3 PROMILE!
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Policajti Obvodného oddelenia PZ Nitra – Východ boli počas nočnej služby vyslaní na preverenie oznámenia na Fatranskú ulicu v Nitre.

Prehľadávali okolie

„Oznamovateľ volal, že z parkoviska odchádza zjavne podnapitý vodič na vozidle Kia Carnival, ktorému sa snaží zabrániť v odjazde,“ informuje polícia.

Policajti po príchode na miesto auto nenašli, a tak prepátrali okolie.

„Pri jazde Dlhou ulicou spozorovali vozidlo, ktoré sa práve otáčalo a tak sa vydali za ním. Keď sa k nemu blížili vodič s autom začal cúvať. Policajti následne vozidlo zastavili a vodiča vyzvali, aby predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku motorového vozidla a tiež občiansky preukaz. Muž policajtom vydal osvedčenie o evidencii a doklad o dočasnom útočisku,“ dodáva nitrianska polícia.

Jazdil opitý

Policajti 26-ročného vodiča vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške na alkohol. Výsledok? 1,47 mg/l, čo predstavuje 3,06 promile alkoholu.

„Muž bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do policajnej cely. Policajtom uviedol, že s nimi spolupracovať nebude a hneď ako to bude možné ujde. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie a súčasne vodičovi vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ prezradila nitrianska krajská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

OPITÝ VODIČ ODIŠIEL Z PARKOVISKA. NA HLAVNEJ CESTE Z NIČOHO NIČ ZAČAL CÚVAŤ 🤨 Policajti Obvodného oddelenia PZ Nitra –...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Thursday, May 4, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM