Rôzne

Cesty v okolí Nitry zaplnia VETERÁNY: Kadiaľ povedie TRASA zrazu historických vozidiel?

Na cesty sa vydajú desiatky veteránov. Trasa Nitrianskeho zrazu historických vozidiel je už známa. Prejdú aj cez vašu obec?

Ilustračný obrázok k článku Cesty v okolí Nitry zaplnia VETERÁNY: Kadiaľ povedie TRASA zrazu historických vozidiel?
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Veteran Car Club Nitra organizuje Nitriansky zraz historických vozidiel. 31. ročník sa bude konať 6. mája. Kroky záujemcov by mali smerovať k Penziónu Hoffer.

Cesty zaplnia veterány

Príjazd účastníkov a raňajky sú naplánované od 7.00 do 8.30 hodiny. Po raňajkách sa účastníci vydajú na spoločnú jazdu.

Štart prebehne o 9.00 hodine a historické vozidlá prejdú trasu Penzión Hoffer, Lužianky, Zbehy, Dražovce, Dolné Lefantovce, Bošany, Skýcov s cieľom prvej etapy v Topoľčiankach.

Z Topoľčianok, cez arborétum až do Nitry

„V Topoľčiankach je zabezpečená prehliadka zámku Topoľčianky, rozdelená na dve skupiny, prvá skupina od 11:00 do 12:00 a druhá skupina od 12:00 do 13:00,“ informovali organizátori.

Po obede v Pstruhovom raji sa účastníci vyberú na druhú etapu (14.00). „Druhá etapa bude z reštaurácie v Topoľčiankach, smer Zlaté Moravce a cieľ Arborétum Tesárske Mlyňany, kde bude prehliadka Arboréta. Ukončenie prehliadky bude o 16:30 hod.,“ dodali organizátori.

Počas tretej etapy veterány vyrazia z arboréta smerom na Beladice, Kolíňany a Nitru. Po príchode pred Hoffer čaká účastníkov večera, vyhodnotenie a kultúrny program.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM