Lucia Lauková Krimi

Opitý šofér zalarmoval nitriansku políciu: Nepamätal si, kde zaparkoval auto

Kurióznu situáciu riešili policajti v Nitre. Muž posilnený alkoholom najskôr nevedel nájsť svoje auto. Neskôr ho pristihli za volantom.

Ilustračný obrázok k článku Opitý šofér zalarmoval nitriansku políciu: Nepamätal si, kde zaparkoval auto
2
Galéria

Ako uvádza polícia na sociálnej sieti, vo vysielačkách všetkých policajných hliadok sa ozvalo rovnaké hlásenie: „krádež auta Dacia Duster, hnedej farby z Alexyho ulice v Nitre“.

Nepamätal si, kde zaparkoval

Na miesto prišla nitrianska Pohotovostná motorizovaná jednotka, ktorá za chvíľu hľadané auto našla na Jurkovičovej ulici, kde ho podľa polície majiteľ zaparkoval.

„Toto si však nepamätal. K autu prišiel pod vplyvom alkoholu s fľašou v ruke. Sadol si do kufra auta a popíjal ďalej. Hľadal pritom niekoho, kto ho odvezie domov,“ opisuje udalosti polícia.

Prešlo len pár hodín a zábudlivý šofér mal ďalšie stretnutie so zákonom. Tentokrát ho však už policajti odísť nenechali.

Stretnutie s mužmi zákona

„Asi o dve hodiny hlásila iná policajná hliadka, že na Mikovíniho ulici kontrolovali vodiča, ktorý nemal na vozidle zapnuté predpísané osvetlenie. Na prekvapenie všetkých išlo o „hľadanú“ Dáciu a jej majiteľa. V dychu mu namerali 0,84 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 1,75 promile,“ uvádza polícia.

„Policajti mu zadržali vodičský preukaz a on momentálne čaká v policajnej cele na vytriezvenie a ďalšie procesné úkony. Poverený príslušník totiž začal trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ dodáva polícia.

Sledujte nás aj na Facebooku a In­stagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nitry a okolia.

Opitý šofér zalarmoval nitriansku políciu: Nepamätal si, kde zaparkoval auto
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM