Peter Klimant Rôzne

Vpád do obecného úradu: Nepozvaný hosť drzo zasadol v kancelárii starostu, FOTO

Na obecnom úrade v obci Skýcov bolo rušno. Tunajší starosta sa musel vysporiadať s nepozvanou návštevou, ktorá ho podľa jeho slov vydesila. Pozrite si to.

Ilustračný obrázok k článku Vpád do obecného úradu: Nepozvaný hosť drzo zasadol v kancelárii starostu, FOTO
Zdroj: TASR

Starosta obce Skýcov sa musel vysporiadať s nečakanou návštevou. Počas práce mu do kancelárie vletel holub, ktorému sa u starostu zjavne páčilo. Vyskúšal si tam pohodlie kresiel a nepohrdol ani posedením na kancelárskom stole. Vpád operenca spôsobil na obecnom úrade nemalý rozruch. Ako nám prezradil prvý muž Skýcova, holub ho svojím príletom poriadne naplašil.

„Keďže je veľmi teplo, tak som mal otvorené okno a vzhľadom na to, že nemám na kancelárii sieťku proti hmyzu, tak si pohodlne vletel do kancelárie a posadil sa na stôl. Naplašil som sa, že čo sa deje. Keď som sa ho pokúsil odohnať, tak mi začal lietať po kancelári,“ povedal pre náš portál Tomáš Kolembus, starosta Skýcova.

Ako ďalej prezradil, návštevníka -holuba sa mu podarilo dostať z obecného úradu, až keď otvoril aj druhé krídlo okna. „Takéto niečo sa mi ešte nikdy nestalo, asi si budem musieť dať namontovať sieťku proti hmyzu,“ skonštatoval s úsmevom.

Fotografie okrídleného hosťa si môžete pozrieť v našej priloženej fotogalérii.

Titulná foto: ilustračná

Nečakaný návštevník skýcovského obecného úradu
3
Galéria
Zdroj: Tomáš Kolembus
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM