Futbal

ViOn priniesol posilu do obrany: Dohodol sa so žilinským odchovancom

FC ViOn Zlaté Moravce podpísal dvojročný kontrakt so šikovným obrancom. Aj napriek mladému veku doteraz v tímoch patril medzi opory.

Ilustračný obrázok k článku ViOn priniesol posilu do obrany: Dohodol sa so žilinským odchovancom
Zdroj: FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble

Slovenský futbalista Richard Nagy ukončil spoluprácu s MŠK Žilina. Dvadsaťdvaročný obranca podpísal dvojročný kontrakt s ďalším prvoligistom FC ViOn Zlaté Moravce.

Nagy strávil polovicu uplynulej sezóny na hosťovaní v Prešove, ktorého možný postup do Fortuna ligy prekazili práve Zlaté Moravce v baráži o účasť v najvyššej súťaži.

Vidieť žilinskú školu

„Chcem v tejto sezóne futbalovo rásť a to spolu s celým tímom. Vyhnúť sa zostupovým priečkam je základ, samozrejme zabojujeme o najlepšie umiestnenie, aké bude možné. Verím, že aj ja pridám zo svojej strany veľkú porciu kvalitných výkonov,“ citovala Nagyho oficiálna stránka ViOnu.

„Sme radi Rišovmu príchodu. O to viac, že sme ho realizovali na riadny prestup. Nielen v Prešove, ale aj predtým v Liptovskom Mikuláši patril napriek mladému veku k oporám. Vo všetkých činnostiach je vidieť žilinskú školu. Na trhu je veľmi málo kvalitných ľavonohých stopérov. Rišo má svoju kvalitu, sme presvedčení, že aj u nás bude oporou,“ dodal generálny manažér klubu Marek Ondrejka.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

❤️💙 Richard Nagy je novým hráčom FC ViOn

Posted by FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble on Saturday, June 24, 2023
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM