Lucia Lauková Správy

V Nitrianskom kraji sa nakrúcal nový seriál: Štábu asistovali aj policajti zo Zlatých Moraviec

Štáb nového seriálu Večne mladí zavítal aj do Topoľčianok. O bezpečnosť sa počas nakrúcania postarali aj policajti zo Zlatých Moraviec.

Ilustračný obrázok k článku V Nitrianskom kraji sa nakrúcal nový seriál: Štábu asistovali aj policajti zo Zlatých Moraviec
7
Galéria
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič , Polícia SR - Nitriansky kraj

Policajti zo Zlatých Moraviec asistovali pri nakrúcaní nového seriálu TV JOJ s názvom Večne mladí. Filmári si na nakrúcanie vybrali aj zámok v Topoľčiankach a jeho okolie.

Za poskytnutú pomoc napísal Michal zo štábu poďakovanie zlatomoraveckej polícii. „Chcel by som poďakovať policajtom z Obvodného oddelenia PZ Zlaté Moravce hlavne policajtke ppor. Ing. Nicol T. a ppor. Lenka B. v mene štábu seriálu “Večne mladí” za pomoc pri vybavovaní a zabezpečovaní asistencie pri našom natáčaní,“ napísal Michal.

Prečítajte si tiež

Starali sa o bezpečnosť

Vďaka hliadkam podľa jeho slov prebiehalo všetko hladko a bez komplikácií. „Obzvlášť pri prvej jazde sa starali o bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky,“ priblížil.

„Rád by som využil miesto v záverečných titulkách a poďakoval Obvodnému oddeleniu PZ Zlaté Moravce aj tam. Budem sa tešiť na prípadnú ďalšiu spoluprácu,“ napísal v poďakovaní Michal.

Hviezdne obsadenie

Nový seriál vzniká pod taktovkou režiséra Jana Hřebejka. Vysielať by sa mal tento rok. Ústredné postavy stvárňujú známi herci Milan Kňažko, Bolek Polívka a Vlado Černý. Príbeh sa odohráva v domove dôchodcov a sľubuje zábavu a humor.

„Traja dôchodcovia sa na sklonku života stretnú v luxusnom starobinci a zisťujú, že aj vo svojom veku môžu ešte zažiť dobrodružstvo a srandu, hlavne ak tam nájdu nových priateľov. Navzájom sa podržia, pohádajú, riešia problémy s chorobami, vzťahmi či s rodinou. A to všetko s humorom im vlastným,“ uvádza jojgroup.sk.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM