Kultúra

Trhlina lákala rekordný počet návštevníkov: Toľkoto lístkov sa ešte nepredalo!

V nedeľu sa v zlatomoraveckom mestskom Kine Tekov uskutočnila exkluzívna predpremiéra filmu Trhlina. Kino hlási rekordnú účasť. Stovkám ľudí sa lístok vôbec neušiel!

Ilustračný obrázok k článku Trhlina lákala rekordný počet návštevníkov: Toľkoto lístkov sa ešte nepredalo!
2
Galéria
Zdroj: TASR

Celoslovenská premiéra filmu Trhlina je na pláne na štvrtok 24. januára 2019. Štyri kiná na Slovensku však dostali výnimku a možnosť hrať tento film v predpremiére. Keďže sa dej filmu odohráva v pohorí Tribeč, ktoré je v tesnej blízkosti Zlatých Moraviec, naše mesto sa stalo jedným z týchto štyroch kín.

Predpremiéra sa u nás konala v nedeľu 20. januára. Ako informovalo vedenie Kina Tekov, v novej ére kina, ktorá sa začala písať v novembri 2015, kedy došlo k jeho presťahovaniu do budovy Mestského strediska kultúry a športu, sa ešte žiadnemu filmu nepodarilo vypredať úplne celú sálu aj s balkónom.

„V našom kine sme vôbec po prvýkrát hrali predpremiéru. Trhlina sa ukázala ako veľmi úspešný film. Prvýkrát sme vypredali aj balkón, čo sa predtým ešte nikdy nestalo. Lístkov bolo celkovo predaných 406, čím bola úplne naplnená kapacita nášho kina,“ povedal vedúci kina Stanislav Ivanovič.

Viac ako dvesto ľuďom sa lístok dokonca vôbec neušiel. „Pre naplnenie kapacity sme, žiaľ, nemohli predať lístky všetkým záujemcom, čo je nám veľmi ľúto a týmto sa im ospravedlňujeme. Veríme ale, že to ľudia pochopili a Trhlinu si k nám prídu pozrieť v ďalšie termíny,“ dodal Ivanovič. Trhlina sa bude v kine ďalej premietať od 24. januára. Reprízy sú na pláne aj v mesiaci február.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM