Správy

Silvester s ohňostrojom? V Zlatých Moravciach musíme na zábavu zabudnúť

Pandémia koronavírusu zasiahla do všetkých oblastí našich životov. Nevyhla sa ani prípravám na oslavy spojené s koncom roka.

Ilustračný obrázok k článku Silvester s ohňostrojom? V Zlatých Moravciach musíme na zábavu zabudnúť
Zdroj: TASR

Oslavy Nového roku 2021 sa v Zlatých Moravciach nebudú konať. Rozhodol o tom krízový štáb mesta na svojom piatkovom zasadnutí.

„Vzhľadom na aktuálnu epidemiologickú situáciu COVID-19 sa oslavy Nového roku 2021 spojené s ohňostrojom na Námestí Andreja Hlinku neuskutočnia," informuje mesto Zlaté Moravce na svojom webe.

Členovia štábu sa v súvislosti s pandémiou ochorenia COVID-19 zaoberali aj situáciou v zlatomoravskej nemocnici. „Bolo kontaktované vedenie Nemocnice AGEL Zlaté Moravce v oblasti aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica informovala, že jej prevádzka je v štandardnom režime a v súlade s nariadeniami a opatreniami Úradu verejného zdravotníctva SR,“ oznámil štáb.

Jeho členovia sa zaoberali aj zabezpečením odberného miesta na antigénové testovanie na Bernolákovej ulici, ktoré funguje denne v pondelok až v piatok. „Na základe požiadavky poslancov zastupiteľstva mesto upraví a vytvorí bezpečný koridor pre občanov, ktorí čakajú na odber a na výsledky testovania,“ informoval krízový štáb.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM