Rôzne

Niečo pre záhradkárov: V Topoľčiankach sa uskutoční tradičná výstava

Po roku sa v Topoľčiankach opäť stretnú záhradkári z celého okolia, aby sa pochválili s plodmi svojej práce. Čaká nás Regionálna výstava ovocia, zeleniny a okrasných rastlín.

Ilustračný obrázok k článku Niečo pre  záhradkárov: V Topoľčiankach sa uskutoční tradičná výstava
Zdroj: Dnes24.sk

Začiatok jesene je obdobím rozličných výstav ovocia a zeleniny, ktoré si miestni záhradkári sami doma dopestujú počas roka. Takúto tradíciu majú aj v neďalekých Topoľčiankach.

V dňoch 7. až 9. októbra 2016 sa tu uskutoční Regionálna výstava ovocia, zeleniny a okrasných rastlín pod názvom „Čo ponúka matka zem…“. Konať sa bude vo veľkej sále DKS .

„Slávnostné otvorenie výstavy a vyhlásenie výsledkov bude dňa 7.10.2017 o 17:00 hod., v nedeľu 8.10.2017 bude výstava otvorená od 13:00 do 20:00 hod., v pondelok 9.10.2017 od 8:00 do 14:00 hod.,“ informujú topoľčianski záhradkári.

Na výstave sa zúčastní viacero obcí z celého širokého regiónu. Medzi tohtoročnými zúčastnenými obcami patria: Žikava, Vráble, Zlaté Moravce, Hostie, Topoľčianky, Klasov, Žitavany, Beladice-Chrášťany, Choča, Zl.Moravce – Chyzerovce, Obyce, Velčice, Skýcov, Sľažany a Hosťovce. Okrem toho sa výstavy zúčastní aj Klub kaktusárov a Klub skalničkárov.

Foto: ilustračné ,

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM