Rôzne

TOP 5 udalostí: Tieto články zaujali Topoľčancov v roku 2018 najviac

Rok 2018 je minulosťou. Rozhodli sme sa preto pozrieť, ktoré témy vás v ňom zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 udalostí: Tieto články zaujali Topoľčancov v roku 2018 najviac
Foto: Ivan Bučko / Zdroj: Dnes24.sk

Rok 2018 bol rokom volebným. Svedčí o tom aj zvýšený záujem obyvateľov o témy, ktoré sa týkali volieb na post primátora a poslancov nášho mesta. Pozrite si, ktoré témy však zaujali zo všetkých najviac.

1. V roku 2018 sme vám priniesli veľké hlasovanie. Hľadali sme tú najsympatickejšiu obec okresu Topoľčany. Záujem čitateľov bol obrovský. Článok s názvom Veľký súboj dedín Topoľčianskeho okresu: Dajte hlas tej najsympatickejšej! sa stal vôbec najklikanejším titulom na webe Topoľčany24.sk.

2. V novembri sme si volili dovedna 21 poslancov mestského zastupiteľstva. O voľby bol v našom meste veľký záujem. Svedčí o tom aj druhý najklikanejší článok za celý rok. Lákal vás prehľad poslancov, ktorých sme si zvolili na najbližšie obdobie ako svojich zástupcov. VÝSLEDKY: Kto všetko bol zvolený za mestského poslanca v Topoľčanoch? tak obsadil druhú priečku.

3. Pri voľbách ostaneme aj v treťom najčítanejšom článku v poradí. Až do volieb bol vo funkcii primátora Peter Baláž. Jeho pozíciu prevzala žena. Novou primátorkou sa stala Alexandra Gieciová a to obyvateľov Topoľčian poriadne zaujalo. Článok Primátorkou Topoľčian sa stala Alexandra Gieciová tak obsadil tretiu pozíciu nášho prehľadu.

4. Spoločnosť ZKW Slovakia v apríli oznámila, že plánuje rozšíriť výrobu svojho závodu. Zdá sa, že predzvesť ďalších 900 pracovných pozícií zaujala. Príspevok s názvom Spoločnosť plánuje rozšíriť výrobu: Pri Topoľčanoch vznikne takmer 900 pracovných miest! sa tak umiestnil na štvrtom mieste najčítanejších článkov.

5. Náš prehľad uzatvára poriadna kuriozita. Ani si nevieme predstaviť radosť obyvateľa nášho kraja, ktorý v septembri zistil, že sa asi narodil pod šťastnou hviezdou. V lotérii totiž vyhral neuveriteľných viac ako 5 miliónov eur. Príspevok, ktorý nesie názov Slovensko má nového milionára: Šťastlivec z Nitrianskeho kraja vyhral vyše 5 miliónov eur sa tak stal 5. najčtíanejším článkom na Topoľčany24.sk v roku 2018.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM