Rôzne

TIP na prázdninové dobrodružstvo: Kam zobrať deti na stanovačku v Nitrianskom kraji?

V Nitrianskom kraji nájdete mnoho dobre vybavených kempov. Navyše, dobrodružnú stanovačku, ktorú ocenia najmä deti, môžete spojiť aj s kúpaním.

Ilustračný obrázok k článku TIP na prázdninové dobrodružstvo: Kam zobrať deti na stanovačku v Nitrianskom kraji?
Zdroj: TASR

Nová Duchonka

Rekreačné stredisko Duchonka leží 18 km od Topoľčian. V letnej turistickej sezóne je areál vyhľadávaným miestom. Turistov sem láka najmä vodná nádrž, ktorá je vhodná na kúpanie. Zapožičať si môžete aj vodné bicykle. V areáli sa nachádza karavanový aj stanový kemp. Pre karavany nechýbajú elektrické prípojky. Kemp je vybavený sprchami, toaletami, kuchynkou a dokonca aj práčkou. Poplatok za stan je 1,5 eur na deň, za auto 3 eurá na deň a karavan 4,50 eur na deň. Dospelá osoba aj dieťa majú ubytovanie v kempe za 2 eurá na deň.

Posted by Nova Duchonka on Tuesday, July 5, 2022

Ďalšie tipy na výlet

Kemping na Margite-Ilone

Autokemping leží v tesnej blízkosti kúpaliska. Je tu možnosť karavaningu a stanovania pre cca 200 osôb. Kemping je vybavený sociálnymi zariadeniami (sprchy, toalety, umývadlá, drezy). Vstup na kúpalisko je priamo z kempingu. Karavanisti majú možnosť hygienického vyprázdnenia chemického WC. Auto môžete zaparkovať vedľa stanu. Parkovanie v kempingu je spoplatnené sumou 3 eurá za noc. Za karavan zaplatíte 12 eur na noc. V cene za ubytovanie je aj využívanie kúpaliska, lehátok, slnečníkov, toboganu, vodného sklzu, športovísk a športových potrieb. Za dvojmiestny stan zaplatíte 6 eur za noc. Za viacmiestny stan 9 eur za noc. Dospelí platia na noc 7 eur, deti od 3 do 15 rokov majú ubytovanie za 5,50 na noc.

Posted by Martina Schelongová on Monday, July 4, 2022

Kemping v Diakovciach

Vhodným miestom, ak chcete spojiť kúpanie so stanovačkou, je aj novootvorené termálne kúpalisko AVA Thermalpark v okrese Šaľa. Taktiež ponúka hosťom možnosť ubytovania v kempe i v chatkách. Poplatok za stan je 10 eur za noc. Vstupné na kúpalisko sa platí zvlášť. V prípade, že nemáte stan, môžete si ho požičať. Rezerváciu si môžete urobiť online.

Posted by Ava Thermalpark Diakovce on Tuesday, September 7, 2021

Oáza kemp Komoča

V Komoči v okrese Nové Zámky nájdete veľkú prírodnú pieskovú pláž na brehu Váhu, v ktorom sa môžete aj osviežiť. Prespať môžete v kempe, v ktorom si nájdete miesto pre karavan aj stan. Vstupné pre dospelú osobu počas leta je 3 eurá, pre dieťa 1,50 eur. Za stan zaplatíte ďalšie 2 eurá na deň a poplatok za auto je 1 euro na deň. Karavan vás bude stáť 5 eur na deň. Kemp je vybavený toaletami, sprchami, pitnou vodou, kuchynkou. V areáli je povolené opekať.

Posted by Oáza Camp Komoča on Friday, June 24, 2022

Stanovačka v Podhájskej

Spojiť stanovačku s kúpaním môžete aj v Podhájskej. Kemping u svätého Urbana poskytuje návštevníkom ubytovanie vo voľnej prírode s kapacitou 30 miest na umiestnenie karavanov a 60 miest na stanovanie o celkovej ploche 8 600 m2. V kempe sú sprchy, toalety, kuchynka aj pitná voda. Za stan zaplatíte 4 eurá na deň, za auto 1,7 a za karavan tiež 4 eurá na deň. Dospelá osoba platí 2 eurá na deň a dieťa 1,40 na deň.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Posted by Termálne kúpalisko & wellness Podhájska - oficiálna stránka on Friday, May 13, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM