Správy

Voda aj relax na piesočnej PLÁŽI: Obľúbené miesta na kúpanie v Nitrianskom kraji

Horúce letné dni lákajú k vode. Pripravili sme pre vás prehľad obľúbených lokalít v Nitrianskom kraji.

Ilustračný obrázok k článku Voda aj relax na piesočnej PLÁŽI: Obľúbené miesta na kúpanie v Nitrianskom kraji
Zdroj: Mesto Šurany

Nitriansky kraj má niekoľko prírodných vodných plôch s neorganizovanou rekreáciou. Vyhovujúcu vodu na kúpanie majú podľa regionálnych hygienikov Tona Šurany, Duchonka, APÁLI a štrkoviskové jazero Kava.

Niektoré jazerá potešia aj náročnejších návštevníkov. Hlavne tých, ktorí radi relaxujú na pláži. Takýto oddych si nemusíte dopriať len pri mori.

Prečítajte si tiež

TONA Šurany

Jedno z obľúbených miest na kúpanie v prírode nájdete v Šuranoch. Oddychovať a opaľovať sa môžete pri vode na piesočnej pláži. K dispozícii sú aj lehátka. V rekreačnom areáli nájdete aj viacero stánkov s občerstvením. Nachádza sa tu aj volejbalové ihrisko, kde sa pravidelne konajú turnaje.

Posted by Mesto Šurany on Tuesday, June 28, 2022

Oáza camp Komoča

Vyhľadávaným miestom je aj mŕtve rameno Váhu a pláž Komoča. Lokalite sa hovorí aj Komočské more pre čistú vodu a krásnu pláž. V areáli sa konáva aj obľúbený gastronomický festival. Toto leto si však organizátori dávajú prestávku. Nuda ale na Komoči nebude. Organizátori pripravujú Retropárty, ktorá sa bude konať 6. augusta.

Posted by náštrh.sk on Saturday, June 15, 2019

Rajská pláž Zemné

Vhodný areál na rekreáciu nájdete aj v obci Zemné v okrese Nové Zámky. Návštevníkov sem každoročne láka Rajská pláž Zemné, kde si môžete užívať aj dlhé prechádzky popri vode. Zážitkom bude nielen pre šoférov, ale aj pre deti neďaleká kompa, ktorá premáva medzi neďalekými obcami Vlčany a Selice.

Posted by Ladislav Kobolka on Friday, July 1, 2022

Kompa Selice/Vlčany cez rieku Váh📍☀️ Denne od 6:00 do cca 20-22:00

Posted by Moje Šurany on Saturday, June 25, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM