Zlatica Gregorová Rôzne

Vzduchom zaváňa jeseň: Môžete si púšťať šarkany aj sledovať kino hity

I tento víkend sa v Šali udeje zopár super akcií. Voľný čas si pestrite podľa svojej nálady.

Ilustračný obrázok k článku Vzduchom zaváňa jeseň: Môžete si púšťať šarkany aj sledovať kino hity
Zdroj: TASR

Počas víkendu sa nám vystrieda september za október a to je znamenie, že leto je nenávratne preč. Zato však nastupujú pestrofarebné dni, prežiarené slniečkom. Užite si babie leto,ako najlepšie viete. Ponúkame vám k tomu aj naše tipy.

KULTÚRA & ZÁBAVA

29. 9. 2017 18.30 hod., KS Večierka Šaľa

DEŇ ASTRONÓMIE

V piatkový podvečer odštartuje zaujímavá hviezdna akcia. Zorganizovali ju pre vás pracovníci Mestského kultúrneho strediska v Šali spolu s Krajským osvetovým centrom v Nitre. Očakávať môžete rôzne hviezdne zaujímavosti, rozhovory s odborníkmi i sledovanie nočnej oblohy cez ďalekohľad. Nebudú chýbať ani rôzne rébusy a súťaže. Viac na: Zažite deň s astronómami: Vo Večierke na vás čaká mnoho záhad

30.9. 2017 14.00 hod., DK Šaľa

KINOFEST 2017

Súťažný festival hraných filmov aj dokumentov súčasných slovenských filmárov sa uskutoční už v túto sobotu. Uvidíte aj film Čiara a Učiteľka. Nebude chýbať ani tradičný kvíz.

01. 10. 2017 15.0 hod., Močenok – Síky

ŠARKANIÁDA

Organizátori zo združenia Rodina je viac pripravili aj tento rok zábavné popoludnie pre malých aj veľkých. Lietať bude všetko, čo má krídla a ukážky pripravili aj močenskí leteckí modelári.

ŠPORT

Majstrovský zápas dospelých II.tr GA-ŠA, Selice

30.9.2017 14.30

Selice – Veľké Úľany

KINOTIPY KINA ŠAĽA

NEDEĽA 1.10 20.00 hod.

Hráči so smrťou(Flatliners)

Nežil si, pokým si nezomrel. Réžia: Niels Arden Oplev. Scenár: Ben Ripley, Peter Filardi. Produ­cent: David Blackman, Michael Douglas, Laurence Mark. Hrajú: Nina Dobrev, Ellen Page, Kiefer Sutherland, Diego Luna, Kiersey Clemons V mysterióznom thrilleri sa skupina študentov medicíny snaží dostať odpoveď na otázku, či existuje život po smrti. Opakovane sa dostávajú do stavu klinickej smrti, no stále nebezpečnejšie experimenty si na každom z nich vyberú svoju daň.

NEDEĽA 1.10 18.00 hod.

Tulipánová horúčka(Tulip Fever)

Túžba, vášeň, zrada.Hrajú: Alicia Vikander, Cara Delevingne, Zach Galifiankis, Christoph Waltz, Jack O´Connell. Réžia:Justin Chadwick. Scenár: Deborah Moggach, Tom Stoppard. V 17. storočí Amsterdam a celú krajinu zachvátila „tulipánová horúčka“. Jediná cibuľka exotickej kvetiny mala hodnotu desaťnásobku priemernej mzdy a svojmu majiteľovi mohla priniesť nesmierny majetok. Napriek tomu je pre bohatého obchodníka Cornelisa Sandvoorta (Christoph Waltz) najväčším šťastím svadba s mladučkou Sophiou (Alicia Vikander). Cornelis si objedná jej portrét u nádejného maliara (Dane DeHaan)…

NEDEĽA 1.10 16.00 hod.

MALÝ YETI(THE SON OF BIGFOOT)

ZOZNÁMTE SA S NAJBLÁZNIVEJŠOU RODINKOU V OKOLÍ! Réžia: Jeremy Degruson, Ben Stassen. Scenár: Bob Barlen, Cal Brunker Teenager Adam nemá veľa kamarátov a väčšinu svojho času trávi pátraním po svojom otcovi, ktorý sa stratil za záhadných okolností. Na svoje obrovské prekvapenie zistí, že ním nie je nikto iný, ako legendárny Yeti! Celé roky sa ukrýval v hlbokom lese, aby uchránil seba a svoju rodinu pred ľuďmi, ktorí ho chceli využiť na vedecké pokusy kvôli jeho špeciálnej DNA. Adam sa postupne začína s otcom zbližovať a prichádza na to, že po ňom zdedil neuveriteľné schopnosti. Lenže už sa o tom dozvedeli aj iní – nechali Adama sledovať a on ich nevedomky priviedol až k otcovi. Musia im uniknúť, a preto sa vydajú na dobrodružnú záchrannú výpravu.

Vstupné: 4 eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM