Zlatica Gregorová Kultúra

Vychutnajte si Vianočný benefičný koncert: Výťažok poputuje na dobrú vec

Predsviatočné obdobie je čarovné a práve vtedy máme aspoň trochu čas vychutnať si zaujímavý film či koncert. Príjemne nás naladia.

Ilustračný obrázok k článku Vychutnajte si Vianočný benefičný koncert: Výťažok poputuje na dobrú vec
3
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Aj v našom meste sa budete môcť započúvať do príjemnej hudby a spevov nadaných žiakov. Základná umelecká škola v Šali ich už desaťročia posúva tak, aby naplno využili svoj talent. Venujú sa spevu, hre na hudobný nástroj, výtvarnému umeniu, literatúre či tancom.

Prezentujú sa

Vďaka skúseným učiteľom sa ich zverenci dostávajú na vysnívané miesta alebo sú súčasťou hudobných telies, čo majú cveng. Vedenie školy aj s kolektívom okrem pravidelnej výučby prezentujú svoje umenie aj na verejnosti. Zúčastňujú sa mestských slávností a organizujú aj samostatné aktivity, aby sa záujemcom o štúdium čo najviac priblížili.

Aj tentoraz sa podujali a v umeleckej škole pripravili Vianočný benefičný koncert žiakov ZUŠ. Na svoje si príde každý, kto má rád piesne aj zaujímavé skladby, ak si ich príde vypočuť 18. decembra 2019 o 18. 00 hod. do kinosály Mestského kultúrneho strediska Šaľa.

Benefícia

Vstupné je dobrovoľné. Ako náš portál informovali organizátori, výťažok zo vstupného a predaja výtvarných prác žiakov venujú organizátori na náročnú terapiu Sebastiána Stacha.

Foto: ilustračné

Vo fotogalérii si pozrite vyzdobený vianočný stromček v šalianskej radnici.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a budete mať vždy zabezpečený čerstvý prísun informácií zo Šale a okolia.

Šaliansky úrad je vyzdobený: Interiéru kraľuje vianočný stromček od detí, FOTO
3
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM