Zlatica Gregorová Kultúra

V Trnovci odštartujú prázdniny s hrami: Zažite návrat do minulého storočia

Letné aktivity priam ponúkajú možnosť, aby ste vyskúšali niečo tradičné i nové. Ako sa kedysi hrávali deti v meste i na dedine, zistíte, ak navštívite zaujímavé podujatie.

Ilustračný obrázok k článku V Trnovci odštartujú prázdniny s hrami: Zažite návrat do minulého storočia
Zdroj: TASR

Občianske združenie „Keď nevládzeš, tak pridaj“ už nejaký čas vyzýva Trnovčanov, aby sa spolu zabavili. Pravidelne pre obyvateľov pripravuje zaujímavé akcie, ktoré ich utužia a potešia. Po májovom podujatí Neseď a bav sa pozývajú k ďalšej aktivite. Hry minulého storočia si budete môcť vyskúšať na vlastnej koži.

Pre malých aj veľkých

Menšie deti sa možno naučia niečo nové a tí starší si zaspomínajú na to, ako sa kedysi bežne hrávali so svojími kamarátmi. A to už 5. júla 2018 o 15.00 hod. v parku na námestí v Trnovci nad Váhom.

Ako uviedol podpredseda občianskeho združenia Oliver Berecz, v ponuke hier pre deti a mládež nebudú chýbať klasiky, ktoré si iste pamätajú mnohí. Napríklad škôlka, skákanie vo vreci či hula hop.

Skoky aj hod podkovou

K zábavným zážitkom kedysi patrilo aj Kolo kolo, čo znamená gúľanie pneumatikou. Organizátori podujatia pripravili aj skákanie cez gumu aj so švihadlami. To všetko si budú môcť deti aj dospelí osobne vyskúšať. K dedinským zábavám patrilo i hádzanie podkovou, ktoré bude pre účastníkov podujatia taktiež nachystané spolu s ďalšími atrakciami.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM