Zlatica Gregorová Rôzne

V Trnovci nad Váhom rozbehli zbierku: Pomôžu deťom aj dospelým

V predvianočnom čase si viac uvedomujeme význam šťastia, zdravia a spolupatričnosti. Konajú sa charitatívne akcie, ktoré pomôžu ľuďom v núdzi.

Ilustračný obrázok k článku V Trnovci nad Váhom rozbehli zbierku: Pomôžu deťom aj dospelým
Foto: Zlatica Gregorová

Najprv začali s burzou. Po čase sa rozhodli, že budú všetky veci darovať. Klientom Domova sociálnych služieb Kreatív pre deti a dospelých v Klasove dajú oblečenie a hračky, ktoré im ešte nadlho urobia radosť.

Zbierka šatstva a hračiek

Základná škola s materskou školou Trnovec nad Váhom 302 a územná organizácia Fénix Trnovec nad Váhom už tradične organizujú Zbierku šatstva a hračiek. Aj v predposledný mesiac v roku sa im zíde vaša priazeň. Aktivita Trnovčanov sa bude konať od 26. 11. do 30. 11. 2018 od 14.00 do 16.00 hod. v priestoroch základnej školy. Už týždeň vopred pracovníci školy preberali dovezené veci a starostlivo ich vytriedili.

Väčsie množstvá

Ako po iné roky i teraz sa aktivite najviac venuje Katarína Tusková zo Základnej školy v Trnovci nad Váhom. Ako hlava projektu verejnosť informuje, že ak máte záujem darovať väčšie množstvo šiat alebo hračiek, alebo vám nevyhovuje čas na odovzdávanie, rada vám s tým pomôže a dohodnete si vhodný termín. V tom prípade ju môžete kontaktovať na tel.č.:031/7781290.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM